Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Suprug želi pokušati popraviti naš brak, ali ja već volim drugog muškarca'

shutterstock
10.05.2021.
u 20:55

' Rekao mi je da mu nedostajem i da želi zaustaviti razvod i probati stvari još jednom'

- Moj suprug želi da popravimo brak zbog naše kćeri, ali sada sam zaljubljena u drugog muškarca. Imam 35 godina i devet sam godina u braku s dečkom od 38 godina. Prekrasan je otac našoj kćeri, ali puno smo se svađali i rekao je da želi da se razdvojimo - napisala je jedna žena za The Sun.

Odselio se i sada kćer viđa svaki drugi vikend te počeli pričati o razvodu. Slomilo joj je srce kada su se rastali i nikad ga nije prestala voljeti, ali prošle godine počela se osjećati bolje i upoznala je novog muškarca.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

- Naša veza je strastvena i uzbudljiva. Prošli tjedan došao je moj suprug i rekao da želi razgovarati. Rekao mi je da mu nedostajem i da želi zaustaviti razvod i probati stvari još jednom. Misli da bi za našu kćer bilo bolje da ima dva roditelja zajedno. Nemam pojma što da radim - nastavila je.

- Prije nego što uopće razmišljate o povratku sa suprugom, morate razgovarati o razlozima razdvajanja kako se isti problemi ne bi ponovili. Ako stvari među vama opet ne uspiju, to će za vašu kćer biti vrlo zbunjujuće i uznemirujuće. Može biti da nijedan muškarac nije pravi, a savjetovanja vam može pomoći u donošenju odluke - odgovorila mu je Deidre.

Superbaka (71) provodi 20 sati tjedno u teretani i diže 115 kilograma!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije