Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Suprug se s poslovnog puta vratio s pet kondoma u kutiji od 12 i bojim se da me prevario'

Shuttershock
05.12.2021.
u 20:46

U posljednje vrijeme nam je bilo teško jer smo prije tri mjeseca dobili drugu bebu i znam da ja trenutno nisam najzabavnija osoba na svijetu ali nikad nisam mislila da će me prevariti, rekla je.

Nedavno sam u suprugovoj torbi kad se vratio s posla pronašla kondome; i to njih pet u kutiji od 12 - napisala je anonimna žena psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre.

- Mislila sam da je na osmodnevnoj konferenciji, a vratio se svjež kao s odmora - rekla je, iako se, kaže, obično vraća iscrpljen od kasnonoćnog opijanja s kolegama i blijed od boravka u sobi za sastanke.

 Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Još je tada, ispričala je, pomislila kako je čudan, ali se nije više s tim opterećivala, no kad je nekoliko dana kasnije zatrebala paracetamol i potražila u njegovoj torbi gdje je našla kondome, upalila joj se 'lampica'.

- U posljednje vrijeme nam je bilo teško jer smo prije tri mjeseca dobili drugu bebu i znam da ja trenutno nisam najzabavnija osoba na svijetu, ali nikad nisam mislila da će me prevariti - rekla je.

- Niste njuškali, legitimno ste po njegovoj torbi tražili lijekove i on vam sada duguje objašnjenje - napisala joj je Deidre.

Premda ona, kaže terapeutkinja, priznaje da trenutno baš i nije zabavna, to nije razlog da je suprug vara.

- Sjednite s njim i recite mu da ste našli kondome i da morate znati zašto bi riskirao vaš brak. Ako se volite, možete prebroditi i prevaru, ali nakon puno rada na vašoj vezi i puno razgovora; naravno ako ste vi uopće spremni pokušati - zaključila je.

U Hrvatskoj sve manje sklapanja brakova: "Ljudi sve kasnije dobivaju stabilno zaposlenje, pa nemaju neke temelje za stabilan život"

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
13:32 06.12.2021.

Nasao drugu sta ti nije jasno nije ih izgubio😃

Avatar drug Joža
drug Joža
21:05 05.12.2021.

"Nije onako kako izgleda"

Avatar Mentat
Mentat
20:50 05.12.2021.

Možda je puhao balone i pravio pasića 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije