Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mogla vjerovati

'Suprug je napustio restoran u kojem smo večerali - i otišao kod prostitutke'

Shutterstock
19.08.2021.
u 20:36

Nije prvi put da ju je prevario...

"Draga Deidre, imam 55 godina i u drugom sam braku. Udala sam se prije osam godina za 58-godišnjaka i kroz sve ove godine me varao i lagao, ali izdaja koju sam nedavno doživjela potpuno me slomila", počela je svoju ispovijest anonimna žena.

Bili su na odmoru u Španjolskoj i sjedili su na večeri, a on je u jednom trenutku rekao da ima grčeve u trbuhu i da ide leći natrag u hotel. "Otišao je i rekao da ne trebam žuriti. Osjećala sam se kao idiot tako ostavljena u restoranu, ali odlučila sam si priuštiti laganu šetnju do hotela jer je bila predivna večer. Stigla sam, a on je ležao i čitao knjigu."

Zbrojila je dva i dva, kako kaže, idući dan kada je prostitutka nazvala i rekla da mu je ostala kartica kod nje. Pokušao je negirati da je bio s njom noć prije, ali nije mu uspjelo. 

Plaše se slomljenog srca: Ovi horoskopski znakovi boje se ljubavi i zaljubljivanja!

"Malo nakon što smo se vratili kući dobio je osip na intimnim dijelovima, vjerojatno jer nije koristio zaštitu. Među nama više nema ničega, razgovaramo samo kada se trebamo dogovoriti što ćemo kuhati. Ne mogu više ovo izdržati..."

Psihoterapeutkinja kojoj je poslala pismo, Deidre Sanders, rekla joj je da treba misliti na sebe. "Dala si mu bezbroj šansi, a on se i dalje ponaša neodgovorno i radi takve stvari. Teško je vratiti povjerenje kada se jednom sruši. Reci mu da trebaš promjenu i možete otići na bračno savjetovanje."

Zarađuje 265 tisuća kn godišnje: Ona je najplaćenija ljubavnica na svijetu

1/3
Ključne riječi

Komentara 5

BO
bolnaistina
21:17 19.08.2021.

Eeee, da si ga trošila, nebi on s drugima. Ti se čuvaš, da se ne ofuca, ma neće. samo će postati sahara, sa paučinom,ahahahaha.

IP
info_punkt
17:47 20.08.2021.

too, kume!

Avatar Tombstone
Tombstone
01:00 20.08.2021.

To prostitutke u Spanjolskoj primaju kartice? Bas me zanima kaj je pisalo na racunu...i tko moze biti toliko slabouman da ovakvo nesto povjeruje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije