Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pita za savjet

'Suprug i ja nismo se seksali više od 15 godina, a meni nedostaje intima'

Shuttershock
12.11.2021.
u 21:00

Nakon rođenja djece njihov seksualni život je stao, ali ona se nadala da će se popraviti kada im djeca odrastu, no to nije bio slučaj

- Moj muž i ja smo u braku više od 20 godina. Mi smo u kasnim 50-ima i imamo dvoje odrasle djece. Izvana sve izgleda savršeno, ali nismo se seksali više od 15 godina - napisala je jedna žena za Mirror.

Na početku njihove veze, njezin suprug bio je veoma nervozan u krevetu i borio se s održavanjem erekcije, ali ona je bila strpljiva s njim i uspjeli su dobiti dva sina. Međutim, nakon toga je njihov seksualni život stao, što ona isprva nije primjećivala jer je odgaja i brinula se o djeci.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Kada su naša djeca otišla od kuće, njegov nedostatak interesa za seks se nastavio, i tek kada sam prošle godine iskreno razgovarala s prijateljicom o tome, shvatila  sam koliko je naša situacija neobična. Rekla je da se ona i njen muž i dalje seksaju nekoliko puta mjesečno, dok smo čak i na početku braka moj muž i ja imali seks samo jednom u šest mjeseci - nastavila je.

- Jeste li ikada saznali zašto je imao problema s erekcijom u ranim danima vaše veze, ili je li postojao razlog za njegov nizak seksualni nagon? Moglo bi biti mnogo razloga zašto on nije zainteresiran za seks, a nijedan od njih neće biti usmjeren na vas. Zvuči kao sjajan muškarac i očito vas voli - započela je stručnjakinja Coleen Nolan.

- Problem s muškarcima je što im je sve to tako neugodno, ali nema potrebe i mislim da trebate iskreno razgovarati o tome i razraditi svoje sljedeće korake. Samo mu recite kako se osjećate. Ne morate ulaziti u negativne stvari, već mu recite da ste tek u svojim 50-ima i da ga stvarno volite i želite imati seksualni život s njim.  Također možete početi polako s nekom intimnošću, poput grljenja, ljubljenja i milovanja. Ne mora biti sve o seksu - odgovorila joj je.

Cijelo vrijeme pogrešno sušite posteljinu, stručnjaci tvrde da je ovo ispravan način!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar TvojUjko
TvojUjko
06:55 13.11.2021.

Ima ruku i krastavac

DU
Deleted user
14:26 13.11.2021.

Izmišljeni članak...., a sad gospodo iz Večernjeg, opet mi obrišite komentar.

MO
montello
11:49 13.11.2021.

Nadi drugog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije