Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog stresa...

Supermoć ili bolest? Ova žena ne može čuti što muškarci govore

Shutterstock
11.01.2019.
u 10:35

Jedna žena iz Kine više ne može čuti muške glasove, zbog medicinskog stanja od kojeg pati, a posljedica je stresa

Kako prenosi Daily Mail, otorinolaringolog dr. Lin Xiaoquing dijagnosticirao je svojoj pacijentici Chen gubitak sluha za niske frekvencije. 

Chen je puno radila i bila pod velikim stresom pa nije dovoljno spavala. Jednu je noš zaspala s mučninom i zvonjavom u ušima, a kad se probudila nije mogla čuti glas svog dečka ili bilo kojeg drugog muškarca. Liječnik koji je dijagnosticirao stanje za Daily Mail je rekao da je ona mogla čuti njegov glas, ali kad je u ordinaciju ušetao mlađi muškarac, njega nije čula. 

Ova bolest može biti genetski uzrokovana, ali to nije njen slučaj, pa liječnici predviđaju da će se oporaviti jako brzo. 

Kumice s Trešnjevačkog placa dale su nam ljubavne savjete...

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
22:58 12.01.2019.

Hahahaha :) Super.

AU
austrougarskigeneral
20:35 11.01.2019.

glumi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije