Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Summer loading... Stigla je nova Reserved High Summer kolekcija

Foto: PR
1/12
17.06.2021.
u 12:51

Ljeto puno uzoraka vraća nas u lude sedamdesete

Odbrojavanje do praznika je počelo! Ljeto nam je sve bliže, a najavljuje ga i RESERVED High Summer - kolekcija nadahnuta sunčanom Kalifornijom i njenim ležernim holiday stilom, zasićen bojama i privlačnim uzorcima. Opuštajuća i udobna, odjeća iz ove kolekcije bit će istovremeno savršena za gradske ulice i morsku atmosferu.

Kolekciju je fotografirao poznati američki fotograf - Jason Lee Parry, fotografijom očaran još od svoje petnaeste godine. Stalna putovanja i život u petnaest različitih zemalja nadahnuli su ga da kamerom zabilježi sve važne životne trenutke. Danas fotografira za mnoge svjetske brendove, a sada i za Reserved, dok je ispred objektiva Eva Werheim. 

High summer predstavlja sve bitnosti ljeta. Vrhunac sezone, najduži dani u godini puni radosti, bezbrižnosti i zabave. Trendovi kalifornijskih surfera sedamdesetih godina u ovoj kolekciji susreću se sa živopisnim devedesetima i psihodeličnim tie dye te kockastim uzorcima. Kolekcija je stvorena za praznike i uživanje u ljetnim radostima pa je udobnost ovdje glavni focus. Oversized krojevi nose se samostalno ili slojevito, a iako izuzetno šareni i izražajni, graciozno se usklađuju. Kombiniraju se kratke haljine bez naramenica i duži komadi sa širokim boho volanima i bluzama uz kratke hlače ili voluminozne tunike i šarene majice. 

Što se tiče ukrasnih elemenata, kroz cijelu kolekciju nailazimo na aplikacije voća, duge, srca ili yin yang-a. Teksture su pletene, krep ili frotirne, a uzorcima prevladavaju kockice zeleno-bijelih kombinacija, ljeti neizostavne prugice i spiralni tie dye. Što se tiče modnih dodataka, sve što nam treba nosimo sa sobom u heklanim i patchwork vrećicama s resama, dok kombinacije zaokružujemo heklanim pastelnim šeširima i natikačama s plaformom.

Odjeća iz RESERVED kolekcije High Summer dostupna je na www.reserved.com .

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije