Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarno

Studenti u Americi organiziraju koronatulume, skupljaju novac na hrpu pa nagrađuju onoga koji prvi potvrdi da je zaražen

Getty Images
03.07.2020.
u 14:07

Čini se kako neki, i nakon nekoliko mjeseci pandemije, još uvijek ne shvaćaju situaciju ozbiljno.

Članovi vijeća grada Tuscaloosa u Alabami potvrdili su da je istina što se priča već nekoliko dana - studenti su na svoje zabave pozivali zaražene koronavirusom s jednom suludom namjerom. Organizirali bi zabavu, pozvali zaražene i skupljali novac u kanticu. Onaj tko bi, nakon zabave, prvi bio pozitivan na COVID-19 dobio bi sav prikupljeni novac kao nagradu. 

Sonya McKinstry iz vijeća rekla je za ABC News: "Zaista nema smisla ovo što su radili. Svaku zabavu za koju saznamo trudimo se prekinuti."

Dražen i papiga Koko svaki dan piju kavu u omiljenom kvartovskom kafiću!

Načelnik vatrogasaca, Randy Smith rekao je kako su prvo mislili da je riječ o širenju neistina, ali nakon istraživanja liječnici su im potvrdili da zaista ima više zaraženih među mladima koji su bili na zabavama.

Istražuje se s kojeg su sveučilišta studenti, prenosi LADBible.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije