Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno

Studenti podijelili priče o najgorim profesorima: ‘Došla je pijana na sat i pitala zašto nastava nije u baru?'

Shutterstock
16.03.2021.
u 12:29

Profesori ponekad zaista pređu granicu pristojnosti i ljudskosti.

Jedan korisnik Reddita otvorio je temu za profesore i pitao koja su njihova najgora iskustva s učenicima i studentima, ali nakon samo nekoliko njihovih komentara skupilo se bezbroj onih s druge strane - studenti i učenici počeli su dijeliti priče o neugodnim i bezobraznim profesorima.

Jedna osoba ispričala je kako je profesorica došla pijana na sat. "Komentirala je, tako pijana, da zašto ne održavamo nastavu u baru."

Druga osoba se javila i ispričala: "Profesorica me prozvala da riješim matematički zadatak. Koliko god truda uložio, nije mi išlo. Počela se derati da sam idiot, da neću uspjeti u budućnosti i nastavila me maltretirali sve do kraja školske godine."

Napravite sami sredstvo za pranje prozora - i pripremite se za proljetnu generalku!

Neki profesori pokazali su i da nemaju niti malo empatije. Jedan student ispričao je da je zbog ozbiljne bolesti morao ići na razne pretrage i testiranja, a zbog toga je propuštao nastavu. Profesor iz povijesti je pred svima raspravljao kako to nije dovoljno dobar razlog da se izostaje s nastave. Drugom profesoru s manjkom empatije nije ništa značio smrtni slučaj jedne studentice. "Primila sam poziv da mi je rođak ubijen, a bio je zadnji tjedan nastave i imali smo završne ispite. Poslala sam e-mail profesoru da neću moći izaći na ispite, a on mi nije odgovorio. Da stvar bude gora, odmah me rušio s opravdanjem da mi rođak nije u užem krugu obitelji."

Javilo se još mnoštvo studenata i ispričalo kako su zapravo kroz cijelo školovanje više susretali bezobrazne i neugodne profesore nego one dobre i poštene, prenosi UNILAD.

Nova košarica za izračun troškova života: Najpopularnije su trenirke, utezi, WiFi žaruljice...

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije