Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nešto novo...

Stručnjakinje za seks: Ovo je pet najboljih seks poza za isprobati u 2021. godini!

Shuttershock
28.02.2021.
u 21:59

Uz ekrane su parovi i iz daleka mogli uživati jedan u drugom, i to na skroz drugačiji način od tradicionalnog seksa, kaže seks stručnjakinja Lisa Finn i savjetuje da partnera i preko ekrana gledate ravno u oči

Uz smjernice socijalnog distanciranja i upute o minimalnoj interakciji s ljudima iz drugog kućanstva, prošla 2020. godina sigurno nije bila najbolja godina za nezaboravni seks. A ako ste pomislili na sve ono vrijeme provedeno kod kuće s partnerom, ne morate se zavaravati: vjerojatno bi većina onih koji su se prisilno našli u toj situaciji na pitanje o seksu odgovorila "Kakav seks?". Jer malo što može ubiti romantiku kako to mogu pandemija, zaključavanje, zatvoreni bircevi i Nacionalni stožer.

10 seksualnih fantazija koje sve žene imaju, a srame se priznati

1/11

Da sve to nadoknadite, stručnjaci preporučuju da se u ovoj godini posvetite seksu: i isprobavanju novih stvari. Evo koje poze i dodatke savjetuju: 

Seks preko jastuka

Ako ga još nemate, pravo je vrijeme da u spavaću sobu donesete i jedan jastuk za seks. Iako je već dugo poznat, ovaj je predmet tek nedavno počeo dobivati pažnju kakvu zaslužuje, kaže seks stručnjakinja Jess O'Reilly ,voditeljica podcast emisije @SexWithDrJess.

Foto: Shuttershock

Ona zato predlaže da jastuk koristite za 'nadogradnju' pseće (doggy) poze, jer će vam tako pomoći postići dublju penetraciju....

Dupla penetracija

Prošla je godina bila 'godina analnog seksa', no ista će se tema, čini se, provlačiti i u 2021. godini, kaže seksualna edukatorica Alicia Sinclair. Mnogi su, kaže, baš lani postali skloniji riziku i avanturi, pa su u krevet donijeli i vibratore.

- Oni će vas uzbuditi dok vam stimuliraju analne mišiće - kaže Sinclair, a uz vibrator preporučuje i korištenje lubrikanta.

Foto: Shutterstock

Duplu ćete penetraciju tako doživjeti uz partnera koji vas za vrijeme seksa u misionarskom položaju dodatno stimulira i malim baterijskim uređajem.

Zajednička masturbacija

Seks preko ekrana sjajan je način da naučite što vaš partner voli gledati i da mu opišete sve svoje fantazije.

Foto: Shuttershock

- Uz ekrane su parovi i iz daleka mogli uživati jedan u drugom, i to na skroz drugačiji način od tradicionalnog seksa - kaže Finn i savjetuje da započete s pokazivanjem malih znakova kojima ćete mu poručiti da vas privlači i da ga želite intimnije upoznati.

- A za upoznavanje partnera gledajte ravno u oči, i to dok se dodirujte - savjetuje.

'Rodeo jahačica'

Poza u kojoj je žena na muškarcu popularna je uvijek, a dodavanje vibratora pružiti će joj novi uzbudljivi zaokret.

Foto: Shutterstock

- Ovo je odlična poza jer žena može kontrolirati dubinu penetracije, onoliko koliko joj je ugodno - kaže Sinclair, a partner može koristiti vibrator kako bi joj dodatno stimulirao klitoris.

Mentalna masturbacija

Budući da je ova godina usmjerena na neovisnost, isprobajte mentalnu masturbaciju, kažu stručnjakinje. Ako imate vibrator, odložite ga sa strane i odvojite malo vremena za druge erogene zone kao što su unutrašnjost bedra ili bradavice, kaže Finn.

Foto: shutterstock

- Postepeno ruku stavite između bedara i počnite s micanjem prstiju u smjeru kazaljke na satu, a zatim gore dolje, pa u smjeru suprotnom od kazaljke - i pazite na disanje, kao da prava meditacija, proručila je ona za Health.

Cijelo vrijeme krivo stavljate maskaru: Pogledajte puno bolji način!

 

 

Komentara 1

MO
montello
18:45 01.03.2021.

odlično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije