Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolumnistica Jana Hocking

Stručnjakinja za veze kaže da muškarci neke stvari zaista ne razumiju, pa žene trebaju biti konkretne

Shuttershock
14.05.2021.
u 19:57

Australka je objasnila i da se muškarci jako muče da uopće primijete neke detalje na koje se žene znaju potpuno fokusirati, pa je vrijeme da se one počnu preciznije izražavati

Australijska radijska voditeljica, kolumnistica i savjetnica za veze i odnose Jana Hocking kaže da žene često same zakompliciraju odnose s muškarcima - koji su zapravo uglavnom jednostavni - pa je u svojoj novoj kolumni za news.com otkrila kako svaka žena od muškarca može dobiti sve što želi ako joj je pristup dovoljno pametan i suptilan.

- Muškarci su jednako neupućeni u nas kao i mi u njih i podjednako jedni druge zbunjujemo - rekla je Hocking.

Oni tako, objašnjava, uglavnom nemaju pojma što žene žele, pa im je najbolje sve glasno i jasno reći.

Novom kampanjom Let's do beautiful Douglas redefinira ljepotu!

1/5

- Želite poklon od svog dečka? Recite mu! Želite da suprug počne više raditi po kući? Da, trebate mu to reći - kaže Hocking koja zaključuje i kako je 'vrijeme da žene počnu s njima komunicirati kako oni to rade - jasno i otvoreno bez skrivenih poruka'.

Australka je objasnila i da se muškarci jako muče da uopće primijete neke detalje na koje se žene znaju potpuno fokusirati, pa je vrijeme da se one počnu preciznije izražavati. 

A premda za sebe misli da razumije suprotni spol, Hocking je već neko vrijeme solo, a nedavno joj je netko rekao i da 'je previše izbirljiva', te da joj je, pogotovo ako želi djecu, vrijeme da nađe nekog tko joj odgovara.'

- Često mi baš muškarci govore da se požurim s djecom jer starim - rekla je i takvima poručila da ne gube vrijeme...

Pretvarala se da je muškarac i zavela najbolju prijateljicu: "Bilo mi je dosta da me zapostavlja kada ima partnera"

Komentara 1

MO
montello
14:33 15.05.2021.

Tesko je reci tko je u pravu ali i zene imaju svojih mana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije