Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Stručnjakinja za seks otkrila: 'Ovo je glavni razlog zašto se muškarci ne javljaju nakon seksa'

shutterstock
08.05.2021.
u 19:41

Nadia je rekla da žene ponekad ignoriraju muškarce nakon seksa, ali to može biti zato što se boje da im oni to ne naprave prvi.

Stručnjakinja za seks i veze, Nadia Bokody, podijelila je kako ima povijest izlaska s muškarcima koji se ne javljaju nakon što su imali seks, a za The Sun otkrila koji je glavni razlog zašto to rade.

Rekla je da je taj strah unijela u svoju novu vezu, a uspaničila se nakon seksa na prvom spoju da će je partner otpisati kao "neozbiljnu noć zabave".

- Stručnjaci za veze s razlogom reklamiraju slogan „natjeraj ga da čeka“. Stvarnost je da je većina žena koje su se našle zahvaćene željom čekala poruku sljedeći dan koja nikad nije došla - ispričala je.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

Naime, Nadia tvrdi da se muškarci ne javljaju nakon seksa jer su naučeni da na seks gledaju kao na transakciju te da ih ne odgajamo da imaju istu vrstu izražajne komunikacije kao žene. Dok im govorimo da ‘pravi muškarci ne plaču’, zapravo sprječavamo razvijanje emocionalne povezanosti.

- Nije ni čudno da je zadnjih godina popularan izraz ‘jasnoća nakon orgazma’. Urbani rječnik taj pojam definira kao neposrednu bistrinu ili prisebnost koju pojedinca stječe nakon orgazma. To je zapravo stanje kojim se definira loše ponašanje muškaraca nakon seksa - nastavila je Nadia.

Nadia je rekla da žene ponekad ignoriraju muškarce nakon seksa, ali to može biti zato što se boje da im oni to ne naprave prvi.

- Iako seks volimo tretirati kao nešto što se izrazito razlikuje za svaki spol, istina je da smo puno sličniji nego što želimo priznati. Upravo zbog kulture u kojoj odgajamo mladiće i djevojke, ponašamo se drugačije kada je u pitanju seksualna intimnost - zaključila je.

Stručnjaci tvrde da je pranje kose tijekom pandemije počelo imati terapijski učinak!

Komentara 2

BR
Breoxs
20:11 08.05.2021.

Čekaj Tina, nemoj generalizirati i prerano zaključivati! Neki se muškarci nakon seksa odmah jave, a neki baš i ne, a neki uopće! Neki puta kliknemo, a neki puta baš i ne! Ali nakon dobrog seksa, najlakše je poseksati još jednu pichku. Ono, dva sata odmora i idemo dalje....! Đihaaaaaa!

MO
montello
19:41 09.05.2021.

oni koji su za veze hoce oni koji nisu nece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije