Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Stručnjakinja za seks otkrila: 'Ove tri poze su najgore i najviše razočaravaju'

shutterstock
27.02.2021.
u 23:02

Mnogi su otkrili kako je tuš jedno od najgorih mjesta za seks, ali i da bi se na popis još trebao dodati i seks u automobilu.

Maštarije ne opravdavaju uvijek očekivanja u stvarnom životu, a to je posebno slučaj u spavaćoj sobi. Emily Morse, stručnjakinja za ljudsku seksualnost, otkrila je kako se seks u stvarnom životu može osjećati manje zadovoljavajuće nego u vašoj glavi, kako prenosi Daily Star.

- Postoje neke seksualne pozicije koje ne ispunjavaju sva očekivanja. Svakako, mogli bi izgledati kao zabavne i zadovoljavajuće, ali kad ih probamo, shvatimo da nije istina. Dobar seks odnosi se na ono što se osjeća dobro, a ne samo na ono što izgleda dobro - ispričala je te otkrila tri seksualna scenarija koji su je posebno razočarali.

Muškarci, obratite pažnju! Stimuliranjem ovog dijela tijela svaka treća žena postiže orgazam:

1/1

- Seksualni scenariji koji u teoriji zvuče zabavno: seks pod tušem, 69, obrnuta kaubojka. Slažete li se ili ne? Što nedostaje s ovog popisa? - pitala je na društvenim mrežama, a mnogi su se brzo složili s njezinim mišljenjem.

Mnogi su otkrili kako je seks pod tušem jedna od najgorih situacija za seks, ali i da bi se na popis još trebao dodati i seks u automobilu kao druga najgora situacija. Neki su čak podijelili i svoje najgore situacije za seks, poput seksa na plaži ili u jacuzziju. 

Međutim, bilo je i onih koji su branili ove situacije te tvrdili kako je samo stvar u partneru i njihovim vještinama. - Svaka ova situacija je dobra kada partner zna što radi - zaključila je jedna djevojka.

Znate li što se događa s vašim tijelom ako kavu pijete odmah nakon buđenja?

Ključne riječi

Komentara 2

GE
generacija57
07:03 28.02.2021.

Najgorji je seks bez žene.

MO
montello
18:47 28.02.2021.

flatiron poza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije