Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je u toplini

Stručnjakinja otkrila: Za bolji seksualni život, nemojte skidati čarape

Shutterstock
08.07.2020.
u 19:18

Kada je ženama hladno, teško im se opustiti, ali i teže postižu orgazam.

Nadia Bokody (36) je stručnjakinja za seks koja redovito na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuje iznenađujuće činjenice o seksu i savjete za bolji seksualni život. Sada je objasnila kako nošenje čarapa tijekom seksa može pomoći kod većeg užitka i postizanju orgazma kod žena, prenosi The Sun.

Ljudima se teško zagrijati ako im je hladno za stopala, a istraživanja su pokazala da kada je ženama hladno, teško im se opustiti i teže postižu orgazam. Stoga je za postizanje orgazma iznimno važna temperatura tijela, a čarape su te koje pomažu kod zagrijavanja cijelog tijela, čak i ako se nose samo na nogama. 

Nošenje čarapa tijekom seksa, osim što vas zagrijava, pomaže da se krvne žile u nogama povećaju i omogućavaju poboljšan protok krvi. Ovo ne samo da vam pomažu da brže zaspite, nego također pomažu u lakšem postizanju orgazma, ali i u postizanju boljih i intenzivnijih orgazama, kako je pokazalo istraživanje na sveučilištu Groningen.

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto vole bicikliranje:

Komentara 1

Avatar ucjena
ucjena
19:50 08.07.2020.

U pravu su, ne skidajte čarape, drže noge stegnute oko vas, ne kližu, stisak jači i stalni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije