Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Stručnjakinja otkrila; Ove stvari žene često rade na prvom spoju, a njima odmah odbijaju muškarce

Shuttershock
01.10.2021.
u 07:00

Osobna pitanja, odmjeravanje drugih muškaraca... Iako se čine kao bezazlena navika, odmah upropaštavaju ugođaj spoja

Pronaći pravu osobu za vezu može biti teško, ali možda ih i odbijate od sebe, a da toga niste ni svjesni. Stručnjakinja za bonton Myka Meier za The Sun otkrila je greške koje žene često rade na prvim spojevima koje odmah odbijaju muškarce.

"Kako zarađuješ za život?"
Raspitivanje o tome kako netko zarađuje za život na početku upoznavanje može se činiti kao da ih želite iskoristiti. Postoje mnogi drugi pokretači razgovora i pitanja koja će vam otkriti više o drugoj osobi, a vjerojatno će se u jednom trenutku pojaviti i ono čime se bave.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Osobna pitanja
To može uključivati ​​"želiš li djecu?" ili "želiš li se vjenčati?" Ako druga osoba odluči podijeliti osobne ili intimne detalje tijekom prvog spoja, neka to naprave sami. Međutim, pitati takva osobna pitanje na prvom spoju može se smatrati previše znatiželjnim ili agresivnim. Umjesto toga, usredotočite se na pitanja koja osiguravaju da imate kemiju.

Naručivanje najskuplje stvari
Ako vas netko vodi na spoj i jasno je da plaćaju, nema ništa bezobraznije nego naručiti najskuplje stvari na jelovniku - i hranu i piće. Lako se može činiti kao da iskorištavate svoj spoj i njegovu velikodušnost.

Odmjeravanje drugih muškaraca
Ako ste na spoju i neprestano mu preko ramena gledate sljedeću najbolju opciju, to je siguran način da prerano prekinete sastanak. Ne samo da je to udarac na ego vašeg spoja, već izražavate interes ili privlačnost prema drugim muškarcima, što može pokazati na vašu neodanost.

Pričate o bivšem
Bez obzira jeste li ga preboljeli ili ne, vaša stara veza ne bi trebala zadirati u vašu potencijalnu novu. Osim ako pita, nemojte spominjati svog bivšeg partnera.  

Previše pričati o sebi
Nema ništa dosadnije od jednosmjernog razgovora. Konstantno pričanje o sebi pokazuje nedostatak interesa jedne osobe za drugu.

Kasnite bez razloga
Kašnjenje je nepoštivanje tuđeg vremena i smatra se nepristojnim.

Stranac pitao koji je grad u Hrvatskoj najbolji za život: Hrvati nahvalili Osijek!

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
14:58 01.10.2021.

arogantno su u pocetku

DU
Deleted user
07:27 01.10.2021.

od navedenog samo naručivanje ekstra najskupljeg... al recimo : "iš od mene nedorasli čovječe..." ili "ipak, ja sam prestara/predobra za tebe", to kao nikog nebi odbilo :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije