Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žele priznati

Stručnjakinja otkrila: Ove stvari muškarci stvarno žele u seksu, iako ne žele priznati

shutterstock
28.07.2020.
u 23:13

Riječ je o prilično jednostavnim stvarima, ali ih ne žele izreći na glas jer misle da će zvučati glupo

Dio muškaraca želi isprobati nove stvari u krevetu, ali to ne žele tražiti od svojih partnerica. Kad je riječ o seksu, postoje brojna uvjerenja o tome što muškarci žele. Zbog porno filmova često je mišljenje da žele oralni i analni seks, ali ima i dosta prilično 'običnih' stvari koje potajno žele, a neće ih tražiti jer misle da će zvučati glupo. Ove stvari muškarci potajno žele u seksu, objasnila je stručnjakinja za seks Pam Spurr za The Sun.

Žele da žene preuzmu vodstvo. Mnogi muškarci mrze biti ti koji cijelo vrijeme inicirati seks. Na kraju se osjećaju kao da vrše pritisak na partnera. Oni stvarno žele da suptilno nagovijestite da ste raspoloženi za seks. Ili ne baš tako suptilno, tako da ih zgrabite i dovučete u spavaću sobu.

Muškarci vole kada ih obasipate komplimentima Da, žele mnoštvo komplimenata tijekom seksa! Dakle, recite mu kako volite kad vas prebaci u doggy položaj. Ili kad vas strastveno poljubi. Ili kako odlično izgleda tijekom seksa. 

Poštujte ako šute tijekom seksa. Neki muškarci, usredotočeni na dostizanje vrhunaca, jednostavno su tiho. U ovom trenutku vjerojatno žele da i partnerica šuti. Nekima je potrebna intenzivna koncentracija neposredno prije vrhunca. Mit je da oni žele da stenjete u uho tijekom cijelog seksa

Nemojte biti direktni ako nisu uzbuđeni. Mnogi mrze kad želite ozbiljno razgovarati o tome kako oni ne mogu izdržati erekciju ili se uopće ne mogu napaliti. U tom trenutku radije budite opušteni. Razgovarajte o tome kasnije - ne kad im je u glavi svježe ono što vide kao "neuspjeh".

Uzmite u obzir njihovo analno zadovoljstvo. Mnogi priznaju da potajno vole malo „stimulacije prostate“, bilo tijekom predigre ili tijekom cijelog seksa. Potpuni je mit da muškarac ima homoseksualne sklonosti ako želi stimulaciju prostate. Muškarcima pruža mega-moćne orgazme, a samo se nezreli muškarci bune zbog ovoga.

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije