Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadit će vas

Stručnjakinja otkrila: Muškarcima su kod žena najprivlačnije ove tri osobine

Par
Getty Images
01.06.2020.
u 07:00

Muškarci prvo na ženama primjećuju fizički izgled, a onda traže i određene osobine.

Iako muškarci na ženama prvo primijete njihov izgled, postoje određene osobine koje traže u svojim partnericama, prenosi Daily Mail. Louanne Ward, stručnjakinja za veze i odnose, otkrila je koje su to osobine koje najviše privlače muškarce.

Iskrenost je ocijenjena kao najvažnija osobina koju muškarci traže u svojim partnericama, prema anketi koju je Ward provela. Ona je važna za 21 posto sudionika u anketi, a slijede samopouzdanje i samouvjerenost s 20 posto glasova. Treća najtraženija osobina je zaigranost, pa slijedi dobrota.

Najviše je iznenadilo to što se vjernost i odanost nalaze tek na petom mjestu najvažnijih osobina, sa samo 12 posto glasova sudionika u anketi. Osobina koju muškarci najmanje traže u svojim partnericama jest romantičarska priroda. Ward otkriva da je kod prvog susreta ipak važnija fizička privlačnost jer ona definira hoće li muškarac biti zainteresiran upoznati ženu te spoznati sve njezine osobine.

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije