Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno je

Stručnjakinja otkrila kako da kuća super zamiriši u samo nekoliko minuta

Pixabay
03.09.2022.
u 06:00

Sastojci koje je koristila za recept za kuhanje su tri grančice ružmarina, jedan limun, ekstrakt vanilije, crni papar u zrnu i voda.

Stručnjakinja za čišćenje podijelila je kako joj je potrebno samo nekoliko minuta da njezina kuća zamiriše izvrsno i da traje satima, kako prenosi The Sun.

Podijelila je svoj jednostavan trik koji je veoma učinkovit kada ste u stisci s vremenom i vaš dom pomalo čudno miriše, ali ipak želite pozvati goste.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda':

1/5
@simplykatielynn How to make your home smell like Williams Sonoma #howto #homehacks #simmerpot #simmer #homefragrance #homesmellsamazing #smellsamazing #homediy #diyhome #homeproject ♬ original sound - Simplykatielynn

Guru lifestylea i stručnjakinja za uređenje doma Katie Lynn u videu na TikToku otkrila je kako da kuća nevjerojatno zamiriše pomoću samo jednog lonca i nekoliko proizvoda koje sigurno već imate kod kuće.

Na početku videa može se vidjeti kako stoji u svojoj kuhinji s praznim loncem ispred sebe, spremnim za korištenje. Sastojci koje je koristila za recept za kuhanje su tri grančice ružmarina, jedan limun, ekstrakt vanilije, crni papar u zrnu i voda.

Najprije morate napuniti lonac s otprilike osam šalica vode i dovesti je do laganog vrenja. Zatim dodajte tri grančice ružmarina, žličicu vanilije, žličicu papra u zrnu i dva limuna narezana na ploške. Lynn kaže da kuća izvrsno miriše oko dva sata.

Isprobajte jeftini trik za čišćenje prljavog posuđa: Trebat će vam samo dvije vrećice čaja!

Ključne riječi

Komentara 1

DO
Dolac68
06:22 04.09.2022.

Naša kuća isto fino miriše 4 do 5 sati nakon kuhanja ili pečenja nekog jela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije