Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo gotovo

Stručnjakinja otkrila jednostavan trik: Očistite štednjak bez ribanja i lako mu vratite sjaj!

shutterstock
24.09.2022.
u 07:00

Mnogi su ostali oduševljeni njezinim jednostavnim trikom, a i otkrili su kako ga jedva čekaju isprobati.

Masnoća i nečistoća brzo se nakupljaju na štednjaku, a vi stalno odgađate čišćenje jer mislite da ćete ga morati dugotrajno ribati. Ne ako se koristite trikom jedne majke koja ga je očistila u trenu i vratila stari sjaj koristeći samo tri sastojka, prenosi Metro.

Mama Mila, popularna na TikTok-u jer svakodnevno dijeli ovakve trikove, započne s uklanjanjem rešetki koje stavi u sudoper pun vruće vode i deterdženta za pranje suđa.

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6
@mama_mila_

Stove top cleaning made easy ✨ #cleaninghacks #youshouldknow #cleanhome #kitchenhacks

♬ Turn Back Time - Diplo & Sonny Fodera

U jednoj posudi pomiješa sodu bikarbonu i vodu i dobivenom mješavinom namaže cijeli štednjak. Ostavi da djeluje 30 minuta, a zatim sve obriše krpom od mikrovlakana – bez muke i ribanja. Na kraju pomiješa alkoholni ocat i limunov sok te tom mješavinom prebriše štednjak kako bi postigla stari sjaj.

Mnogi su ostali oduševljeni njezinim jednostavnim trikom, a i otkrili su kako ga jedva čekaju isprobati. – Idem ga odmah isprobati. Hvala ti na dijeljenju – samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Kako uštedjeti struju i vodu pri pranju rublja?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije