Stručnjak poručuje: Ovu hranu ne biste trebali jesti u restoranima!
Švedski stolovi imaju povećani rizik od izlaganja bakterijama zbog ljudi koji bi mogli dotaknuti ili kihnuti na hranu, kontaminirajući jelo za bilo koga drugoga.
Komentari 10
Nije to ništa. Kod nas na moru, sezonci iz Bosne kopaju hemoroide, pa miješaju salatu.
Vidim naveo je neke znanstvene radove koje su pokazali povecani broj bakterija na uvoznoj hrani i da je salata neispravna za konzumaciju ako je iz restorana. Ako je to sto navodi tako ocito, cjerujem da postoje tisuce radova i cak meta analiza koje to pokazuju. U protivnom, ovaj tekst je bezvrijedan kao i objava da svaki put kad nam se jede vecera zadje sunce.
Preporucio bi strucnjaku da jede g..... i to samo iz "sigurnosnih" razloga.
Salata sa sela ,mislimo domaći uzgoj, je super !? No, seljaci često gnoje vrtove sadržajem septičkih jama i vrlo lako kontaminiraju povrće .Kada putujemo Podravinom,Slavonijom..vrlo često osjetimo neugodne mirise.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Jedite svježu ribu i pijte dobro vino. Garancija za sve.