Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imajte na umu

Stručnjak otkriva: Ove stvari treba izbjegavati kod ukrašavanja bora

ITV/Screenshot
12.12.2020.
u 07:00

Posljednja se javila Vanessa Feltz koja se pohvalila sa svojim eklektičnim ružičastim božićnim drvcem ukrašenim s nekoliko lampica, puno šljokica i - plišanim medvjedićem na vrhu

Stručnjak za ponašanje i bonton William Hanson nedavno je u britanskoj emisiji This Morning komentirao neke od ovogodišnjih božićnih ukrasa. Premda je po njemu najbolje ukrasiti dom i okititi bor tek vikend prije Božića, Hanson nije oklijevao u live emisiji reći što misli o nekim već ukrašenim borovima za ovogodišnji Božić 

Prva se u emisiju javila Ruth iz Merseysidea koja je pokazala svoje 'home made' božićne ukrase - ježeve koje je izrađuje njena prijateljica.

- Poznato je da su ježevi neizostavni dio božićne priče - kritizirao je Hanson odmah na početku, no dodao je i da mu se sviđa vidjeti autentične ukrase.

Foto: ITV Screenshot

- Svi imamo neke svoje tradicije, ja na primjer imam kuglicu za bor s likom Mary Poppins koju uvijek stavljam na bor - rekao je. pa zato i personalizirani ježevi po njemu prolaze.

Nakon Ruth u emisiju se javila Kathy iz Londona sa svojim božićnim drvcem nadahnutim paunovima. Kathy je objasnila i da se za boje odlučila jer iste takve planira imati na svom vjenčanju sljedeće godine.

Gledatelji ne prestaju komentirati gaf u finalu 'Života na vagi': Ovako su otkrili pobjednika

1/7

- Stvarno mi se sviđa ovo drvce, a i boje su dobro složene - rekao je Hanson, no primijetio je odmah i da nije pravo, što je po njemu veliki minus. Draže mu je, rekao je, kad je božićno drvce 'društveno i ekološki prihvatljivije.'

Foto: ITV/Screenshot

Posljednja se javila jedna od voditeljica jutarnje emisije Vanessa Feltz koja se pohvalila sa svojim eklektičnim ružičastim božićnim drvcem ukrašenim s nekoliko lampica, puno šljokica i - plišanim medvjedićem.

- Znam da nije klasično, ali može li proći? - pitala je, premda je ružičasto s medvjedom na vrhu.

Stručnjak joj je odgovorio da njemu osobno izgleda kao 'jako slatki bombon', a svima je preporučio i da, ako se već i odluče za umjetni bor, on barem bude - zelen. 

Foto: ITV/Screenshot

Jer, srebrno božićno drvce, napominje, ni ne može dobro izgledati, prenosi Daily Mail.

Danas u 18 sati u Večernjakovom podcastu, Morana Zibar: "Svi misle da je Potjera namještena."

Danas u 18 sati u Večernjakovom podcastu, Morana Zibar: "Svi misle da je Potjera namještena."

Danas u 18 sati u Večernjakovom podcastu, Morana Zibar: "Svi misle da je Potjera namještena."

Objavljuje Večernji list u Srijeda, 9. prosinca 2020.
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:56 12.12.2020.

ma 3 sata treba oko bora ukrasavanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije