Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo nismo znali

Stručnjaci za seks kažu da bismo u pauzi za ručak trebali masturbirati - za veću produktivnost i manje stresa

Shutterstock
23.03.2021.
u 20:00

Moći ćete se bolje koncentrirati i obaviti više zadataka.

Iako u početku nije bilo jednostavno, gotovo svi su se sada, godinu dana nakon, naviknuli na rad od kuće i stvorili neku rutinu. Stručnjaci za seks kažu da bi je mogli malo promijeniti, pogotovo ako je posao stresan i preporučuju da u pauzu za ručak uvedete masturbaciju.

Aaron McDonagh, osnivač Love Sex Toys otkrio je da je nedavno istraživanje pokazalo kako 58 posto Britanaca koji rade od kuće povremeno uzmu pauzu kako bi se zadovoljili, a samim time i opustili. Dodaje da nije nimalo iznenađen i da bi tu praksu trebali pratiti svi.

"Dokazano je da seks ima mnoštvo pozitivnih učinaka na psihu, a najvažnije je naglasiti da poboljšava produktivnost. Samim time, seks ili masturbiranje tijekom pauze za ručak mogli bi vam olakšati obavljanje zadataka." 

Stomatolozi otkrili: Ovo je najgore vrijeme za pranje zuba!

Oni koji često doživljavaju orgazam luče više hormona sreće, a oni koji seks prakticiraju tijekom radnog vremena imaju bolju koncentraciju i fokus te se osjećaju moćnije i imaju više samopouzdanja.

"Nakon stresnog sastanka ili nekog dugog telefonskog razgovora, trebate se malo opustiti, a masturbacija je jedan od oblika brige za sebe", kaže Aaron.

Masturbacija i seks također jačaju imunološki sustav i kognitivne funkcije te poboljšavaju san, prenosi The Sun.

Ovo je mogući razlog stresa na poslu - vjerojatno ga se niste sjetili:

1/1

Komentara 2

MO
montello
18:14 24.03.2021.

anti stres terapija haha dok ne dode sef pa da otkaz svima

AT
atlantisind
21:05 23.03.2021.

Od sytra svi muski stati u red izvaditi pa krenuti mlatiti a zenske neka sjede i trljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije