Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anti-baby injekcije

Stručnjaci tvrde: Muškarci će za šest mjeseci moći početi koristiti prvu kontracepciju

Shutterstock
20.11.2019.
u 19:04

Indijski znanstvenici završili su istraživanje nove injekcije koja bi se ubrizgavala muškarcima u prepone.

LadBible prenosi kako je ovo prva altenativa za muškarce nakon vazektomije, odnosno potpune sterilizacije. Dr. Sharma, glavni liječnik na istraživanju ovog novog kontraceptiva za Hindustan Times kaže da je proizvod gotov i da sada samo čekaju zakonske odredbe. "Proveli smo tri različita istraživanja na 303 kandidata i 97,3 posto je uspješno bez nuspojava. Slobodno ovo možemo nazvati prvom kontracepcijom za muškarce.

Liječnici vjeruju da će muškarci radije birati ovo od odlaska pod nož, jer je sigurnije i manje invazivno. 

Ranije ove godine jedan je Britanac postao prvi muškarac koji je isprobao kontracepciju za muškarce u obliku gela. James Owners (29) i njegova djevojka Diana Bardsley (27) iz Edinburgha, prijavili su se za istraživanje učinkovitosti tog gela. 

Ovo je internacionalno istraživanje uključivalo 450 parova koji su pristali uzimati NES/T, kao svoju jedinu kontracepciju 12 mjeseci.  Gel je, prenosi LadBible, kombinacija progesterona i testosterona. Istraživanje još traje, a muškarci su redovno podvrgavani pretragama. 

Naše kumice daju najbolje savjete za vječnu ljubav: 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
21:17 20.11.2019.

Opet moram imat gumicu, da ne prenesem samonela od pokvareni ...

DU
Deleted user
20:34 20.11.2019.

Kakav je ovo svijet u kojem živimo kad se muškarci i žene namjerno sakate i onesposobljuju u svojim osnovnim bioliškim funkcijama. To je isto kao da naprave anti okus pilulu, pa da se možemo prežderavati bez da osjećamo ugodu i okuse. Umjesto da svoju seksualnost ljudi bolje prouče. ovladaju i kontroliraju, oni rađe nalaze 'lijek' protiv vlastitog neznanja i lijenosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije