Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Što znače male oči, a što jaka čeljust? Ove karakteristike lica muškaraca otkrivaju kakav je on partner

shutterstock
19.05.2020.
u 13:05

Budućnost se ne može predvidjeti, ali u Kini postoji vjerovanje da određene karakteristike na licu muškarca može otkriti kakav je on partner.

Gotovo svaka osoba zna da će barem jednom u životu doživjeti loš spoj i na to je pripremljena. Ne postoji način za predviđanje budućnosti, ali neki vjeruju kako postoje znakovi koji ukazuju na osobnost osobe, njezine vrline i mane. U Kini se koristi metoda gledanja karakteristika lica muškaraca. Analiziranje crta lica pomaže u otkrivanju kakva je netko osoba, prenosi Your Tango.

‘Lude’ oči

U kineskom čitanju lica, oči pokazuju čovjekov duh. Dublji pogled u muškarčeve oči pokazat će kakva je on stvarno osoba. Ako ima ‘lude’ oči, vjerujte svojim instinktima te ne ulazite u dublje odnose s njim.

Rascjep u bradi

Ovo je jedan od vatrenih znakova. On pokazuje da osoba žudi za pažnjom te u društvu uvijek mora biti u centru pažnje. Što je dublji rascjep, to muškarac treba više pažnje. Također je poznato kao ‘izvođačka brada’, što pokazuje da je osoba sklona varanju. 

Male oči

Muškarci koji imaju male oči često su hedonistički nastrojeni i umišljeni. Vole uživati u lijepim stvarima, ali često znaju zanemariti svoje partnere.

Jaka čeljust, ali uska brada

Jaka čeljust inače je znak odlučnog i samouvjerenog pojedinca, ali kada je ona u paru s uskom i malom bradom, ona je znak da zahtjevne osobe koja vrlo lako gubi svoju smirenost.

Oči koje naginju prema dolje

Muškarci čije oči naginju prema dolje očekuju jako puno od drugih ljudi, ali od sebe ne očekuju isto. Teško ih je zavesti i osvojiti, ali ako to uspijete, dobit ćete jako odanog partnera.

Deblja donja usna

Muškarci čija je donja usna deblja nego gornja su vrlo senzualne osobe, ali su potpuno nepouzdane. O sebi imaju vrlo visoko mišljenje, ali o drugim ljudima ne misle najbolje, već ih povezuju s najgorim karakteristikama.

Pogledajte koliko muškaraca u Hrvatskoj svakodnevno obavlja kućanske poslove:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije