3 1°C
 • alf:

  Vi se brinete sto je se dogadjalo u Albaniji. Mozda bi trebali malo vise pisati sto su smrdljivi Tito I njegovi kokosari radili poslije rata po Sloveniji I Hrvatskoj. Ali to je zabranjena tema, lakse je pisati o jednom drugom ... prikaži još! zlocincu koji je isto bio komunista kao I krvnik Tito. Pripadaju svi istom taboru Staljin, Tito, Enver Hoza I ostali diktatori po Africi s kojima je smrdljivi Tito bio prijatelj.

 • barbaizamerike:

  Lustracija bi u HR otkrilo mnogo toga ali politicarima to ne odgovara samo da se zna da je tajna sluzba od JNA zvana KOS jos uvjek aktivna jer imaju zavjet sutnje zvanom Smrt i mnogi bi iz nje izisli ali ... prikaži još!ali se boje u njoj su vecinom ljudi koji su prosli skolu rezervnih oficira i bivsi zaposlenici jna i vojnih odsjeka i oni koji su oslobodeni sluzenja JNA imaju i invalida itd naravno i djece svih ove gore navedenih

 • Avatar Becarina
  Becarina:

  Mi smo u ovoj temi daleko iza Albanije. Oni nisu zivili pod Srbijom koja se u medjuvremenu odrekla komunizma , podrzava ga jedino u Hrvatskoj i BiH.

Još iz rubrike Lifestyle

3
pomaže

Grejp, jabuke... Ako želite smršavjeti na popis stavite ovih devet vrsta voća

prekid veze
izbezumljen

'Trebam li ostaviti ženu i preseliti se u Irsku zbog svoje seksi bivše djevojke?'

Nezdrava hrana

Oprez! Smanjite unos ove hrane – povećava rizik za prijevremenu smrt!

10