26 15°C
 • alf:

  Vi se brinete sto je se dogadjalo u Albaniji. Mozda bi trebali malo vise pisati sto su smrdljivi Tito I njegovi kokosari radili poslije rata po Sloveniji I Hrvatskoj. Ali to je zabranjena tema, lakse je pisati o jednom drugom ... prikaži još! zlocincu koji je isto bio komunista kao I krvnik Tito. Pripadaju svi istom taboru Staljin, Tito, Enver Hoza I ostali diktatori po Africi s kojima je smrdljivi Tito bio prijatelj.

 • barbaizamerike:

  Lustracija bi u HR otkrilo mnogo toga ali politicarima to ne odgovara samo da se zna da je tajna sluzba od JNA zvana KOS jos uvjek aktivna jer imaju zavjet sutnje zvanom Smrt i mnogi bi iz nje izisli ali ... prikaži još!ali se boje u njoj su vecinom ljudi koji su prosli skolu rezervnih oficira i bivsi zaposlenici jna i vojnih odsjeka i oni koji su oslobodeni sluzenja JNA imaju i invalida itd naravno i djece svih ove gore navedenih

 • Avatar Becarina
  Becarina:

  Mi smo u ovoj temi daleko iza Albanije. Oni nisu zivili pod Srbijom koja se u medjuvremenu odrekla komunizma , podrzava ga jedino u Hrvatskoj i BiH.

Još iz rubrike Lifestyle

Norwegian Air
stjuardese iz prošlog stoljeća

'Ovaj avioprijevoznik ima dress-code iz pedesetih godina'

Komarci
oprez!

Izbjegnite ubode komaraca, doznajte što ih privlači

Uskrs
OBIČAJI

Najveći kršćanski blagdan: Kako se slavi Uskrs u različitim krajevima Hrvatske!

3