Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro je znati

Što se sve mora nalaziti u vašoj ljetnoj kozmetičkoj torbici?

Ljeto, plaža
Foto: Thinkstock
11.07.2016.
u 11:03

Ako ne volite losione ili kreme, odličan izbor su suha ulja koja su svakog ljeta sve popularnija, a odlična su jer su multifunkcionalna pa ih možete koristiti za tijelo, lice i kosu kojoj će njegujuća svojstva ulja biti prijeko potrebna.

Već i ptice na grani znaju koliko je važno zaštiti se od sunca, pa prvih nekoliko dana ljetovanja posegnite za visokim zaštitnim faktorom, a nakon što dobijete prvu boju, možete se koristiti i nižim faktorom, ali uvijek pripazite da izbjegavate sunčanje između 10 i 16 sati.

Svakako, osim zaštitnog proizvoda za tijelo, ponesite i zaštitnu kremu za lice, ali neka bude lagane teksture kako vam ne bi stvorila probleme na koži. Prva i najvažnija stvar bez koje nikako ne biste smjeti otići na ljetovanje jest krema ili ulje sa visokim zaštitnim faktorom. 

Ako ne volite losione ili kreme, odličan izbor su suha ulja koja su svakog ljeta sve popularnija, a odlična su jer su multifunkcionalna pa ih možete koristiti za tijelo, lice i kosu, kojoj će njegujuća svojstva ulja biti prijeko potrebna. 

Što se još mora smjestiti u vašu kozmetičku torbicu ovog ljeta pročitajte na portalu Fashion.hr

>>TOP 10 savjeta za lijepu i njegovanu kosu tijekom ljeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije