Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znate li?

Što se događa s vašim tijelom kad previše razmišljate?

shutterstock
03.01.2020.
u 07:00

Previše razmišljanje o jednoj stvari može naškoditi vašem tijelu i čini vas nesretnim.

Ako za svaku vašu odluku treba puno vremena i cijelo vrijeme se vrtite u krug sa svojim mislima te se stalno pitate "Što ako...?", postoji velika šansa da previše razmišljate o svemu.

I dok vi mislite da je to dobro za vas jer pomno razmišljate o svemu i nemate nagle i brzoplete odluke, previše razmišljanja zapravo je loše za vaše tijelo, a evo kako.

Nećete se pokrenuti i ići u akciji, već ćete toliko razmišljati o posljedicama da će vas biti strah išta napraviti. A i ako donesete odluku za djelovanjem, vjerojatno će biti pogrešna zbog miješanje raznih misli koje imate.

Također, manje ste kreativni. Ako stalno nešto preispitujete, ostati ćete bez novih ideja i riješenja te nećete razmišljati izvan okvira zbog straha od krive odluke.

Zbog previše razmišljanja pada vam i energija. Sve te misli i sva razmišljanja troše puno mentalne energije i ostavljaju vas pod stresom.

Energija bi se lako mogla povratiti spavanjem, ali ljudi koji previše razmišljaju ne mogu lako zaspati i dobro se naspavati. Oni provedu kasnonoćne sate razmišljajući o svojim postupcima i događanjima tijekom dana.

Na kraju, pokušajte se malo odmaknuti od previše razmišljanja i samo učinite to što želite, vaše tijelo će biti bolje, a i vi ćete biti sretniji

Ključne riječi

Komentara 1

EM
Emaema
09:38 03.01.2020.

Da li razmišljanje nezdravo samo za zene(slika,naravno žene ) ili vrijedi općenito ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije