Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Što prvo primijetite na ovoj fotografiji, otkrit će kako vas prijatelji vide

Pinterest
29.05.2020.
u 10:30

Pogledajte ilustraciju i stvar koju prvu primijetite otkrit će vašu najbolju osobinu.

Ovo što prvo vidite na ovoj fotografiji, moglo bi vam otkriti vaše najbolje osobine, prenosi Your Tango.

Foto: Pinterest

Ako ste prvo primijetili starčevo lice, vi ste vrlo pažljiva osoba i uvijek primjećujete i najsitnije detalje. Iznimno brzo prihvaćate i procesuirate nove informacije. Vaši bližnji vole vaše društvo jer ste uvijek izravni i iskreni, ali i vole čuti vaša razmišljanja.

Ako ste prvo ugledali ženu sa slomljenim kišobranom, vi ste iznimno duhovita osoba. Čak i u najtežim situacijama, uvijek imate pozitivan pogled i svaku situaciju uljepšate svojim humorom. Vaši bližnji vole vaše društvo jer se s vama osjećaju sigurno i dobri ste u komunikaciji i davanju savjeta drugima.

Ako ste prvo primijetili cvijeće, vaši bližnji kod vas najviše cijene vašu senzualnost. Vi ste osoba koja će uvijek brinuti o drugim ljudima i pobrinuti se da im bude ugodno, bilo da ih utješite ili samo ponudite grickalicama. Volite zabavljati ljude i imati goste, ali ste i vi sami odličan domaćin. 

Ako ste prvo ugledali ženu s cijelim kišobranom, vi ste iznimno pozitivna osoba. Uvijek zračite pozitivom i to je nešto u čemu vaši bližnji najviše uživaju. Vašim bližnjima često uljepšavate samo vašom pojavom. Iako ponekad mislite da ih živcirate, oni vole vaš pozitivan pogled na svijet.

Pogledajte 'Doodle' challenge koji je zavladao društvenim mrežama:

Komentara 2

Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
00:45 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

DE
Dezider
16:09 29.05.2020.

Kako vezni igrači vide? Sve obuhvate jednim pogledom: i starca i obje žene i cvijeće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije