Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnji horoskop

Što očekuje Bikove u 2021.? 'Vrijeme je da promijenite prehrambene navike, a u sljedećoj godini ćete se i zaljubiti.'

shutterstock
02.12.2020.
u 16:29

Sve je prolazno i zato treba uživati u ljubavi sada, dok ne prođe.

Gotovo da svi jedva čekaju da se 2020. godina završi. Sve nade su usmjerene u novi zvjezdani ''raspored'' koji bi nam svima olakšao neizvjesnost i uljepšao život. Znak kojem donosimo godišnji horoskop je Bik. Kakva će situacija biti na poslu, što će se događati u ljubavi i kako treba paziti na zdravlje? Odgovore na pitanja zna astrologinja Anđelka Subašić. 

Uran u Biku daje izazove svima koji su rođeni 25.4-4.5. i narušava njihovu komociju. Ali budi ih iz ''uspavanosti'' i rutine. Njima i nekim Škorpionima i Lavovima nužno je donijeti odluke ako ne žele da im te odluke ne nametne netko drugi. Drama je nepotrebna i ne pomaže, pa je izbjegavajte.

Pogledajte video za sve informacije:

POSAO – volite planirati posao i raditi ono što vama donese najviše materijalne koristi. Ne volite iznenađenja niti brze odluke. Zato će vas planetarne konstelacije snažno ''prodrmati'' u 2021 godini. Morati ćete donositi brze odluke, bez puno kalkulacije, bez udobnosti i komocije. Ponekada će to izgledati kaotično i pritisak je prevelik. Ali to je jedini način da vam se posao razvija, da zaradite novac. Trebate iskoristiti prilike koje vam se pružaju jer se neće ponavljati. Uzmi ili ostavi - uzmi. 

LJUBAV – vama koji ste rođeni 01-10.5. mogla bi se dogoditi ljubav, poput iznenadnog grmljavinskog pljuska. Niste je očekivali, niste se pripremili, a potpuno vas je preplavila. Život brzo prolazi, pun je različitih rizika, a zaljubljenost oboji svakodnevicu, pojača imunitet, probudi vas poput budilice. Avanture su vrijedne, poput krijesnica u ljetnoj noći. Sve je prolazno i zato treba uživati u ljubavi sada, dok ne prođe.

ZDRAVLJE – pripazite na prehranu. Vrijeme je da promijenite vaše navike i tako djelujete preventivno u korist vašeg zdravlja. Preporučuju vam se svakodnevno trenuci mira i tišine.

Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet:

1/6
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije