Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje u spavaćoj sobi

Što napraviti kada je vaša želja za seksom manja od želje partnera?

Getty Images
09.11.2019.
u 22:49

Bez obzira na trajanje veze, razgovor je uvijek najbolje rješenje. Bilo da se radi o razgovoru između partnera ili pak o onom s trećom, stručnom osobom

Osobe koje nisu zadovoljne svojim seksualnim životom trebale bi stvari riješiti s partnerom. Osim razgovora, potrebno je da zajedno djeluju i poduzmu nešto što prije. Nekada je potrebna i pomoć stručnjaka ili prijatelja, a sve je puno lakše ako parovi znaju što žele.

Foto: Shutterstock

Razgovor 

Prvo i osnovno je važno da razgovarate i saznate u čemu je točno problem. Iako je nekada neugodno razgovarati o seksu, sjetite se da ste u ovome oboje zajedno. Samo trebate započeti razgovor, a kasnije će sve biti puno lakše. Recite partneru što vas sve muči i što biste htjeli poboljšati u vašem odnosu, a potom i napravite što je potrebno. Iskrenost je ono što je stvarno važno. 

Pomoć drugoga 

Nekada je dobro potražiti i pomoć drugoga. Bilo da se radi o pomoći stručnjaka ili jednostavno prijatelja. Stvari će drugačije izgledati kada se ispričaju na glas drugim osobama i kada se sagledaju iz druge perspektive. 

Granice 

Razgovor bi trebao biti i o granicama u seksu, ali i onome što tko voli u vezi. Samo tako će se stvari i poboljšati. 

Druge stvari su važne 

Foto: pixabay

Nije samo seks važan u vezi i zato treba poraditi i na drugim stvarima. Na druženju i ljubavi. Žene često svoju povezanost na seksualnoj razini doživljaju i kroz povezanost. Ljubljenje ili grljenje će također odlično djelovati kao laganija predigra. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije