Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Što napraviti kada izgubite povjerenje u vezi?

Par
Foto: Getty Images
11.03.2019.
u 22:54

Nakon što vaš partner prihvati svoje greške, vrijeme je za otvoreni i iskreni razgovor.

Povjerenje se gradi dugo, a izgubi u trenu. Upravo gubitak povjerenja jedan je od najčešćih razloga za prekid odnosa. Svatko tko se našao u takvoj situaciji zna kako je biti teško u takvom odnosu u kojem u svakom trenutku sumnjate u osobu pored vas. 

Ipak, ako želite obnoviti stari sjaj vaše veze i vratiti se na pravi put vašeg zajedničkog života, naučite nešto iz situacije koja vas je pogodila. Evo što možete napraviti kako biste krenuli dalje...

Razgovarajte otvoreno

Nakon što vaš partner prihvati svoje greške, vrijeme je za otvoreni i iskreni razgovor. Recite kako se osjećate i kako je ponašanje druge strane na vas ostavilo trag. Isprijačjte sve koliko vas boli i koliko ste povrijeđeni i bez ikakvih zadrška stavite sve karte na stol. Sada je vrijeme da "čisto" krenete dalje, ako ste tako odlučili i oboje postavite zajedničke ciljeve u životu kojima ćete stremiti. 

Oprostite

Jedna od najtežih stvari sigurno je nekome oprostiti tko vas je povrijedio, no to može biti vrlo oslobađajući osjećaj. Ne radi se samo o tome da oprostite partneru, već da pomognete partneru da oprosti sebi. Također, opraštanje znači prihvaćanje - suočavanje s realnošću i prihvaćanje da možete krenuti naprijed. U slučaju da niste voljni oprostiti, postupno ćete izgraditi neprobojni zid između vas i vašeg partnera i vašoj vezi neće biti spasa. 

Recite svom partneru što trebate u toj vezi

Ako ne kažete što trebate i što očekujete, vaš partenr ili partnerica ni ne može znati vaša očekivanja. Recite što vam je potrebno kak obiste mogli mirno krenuti dalje. Jesu li to zajedničke aktivnosti ili nešto treće? Imajte samo na umu dane postavljajte letvicu previsoko da ne biste stvorili još dublji problem. 

Zaliječite sebe da biste mogli zaliječiti vezu

Zapamtite, teško je obnoviti odnos ako se ne riješite negativnih emocija i boli. Vrlo je važno da prvo zaliječite sebe kako biste sretni im irni mogli nastaviti graditi odnos između vas i partnera.

Dajte si vremena

Ništa ne ide preko noći, imajte to na umu. Dajte jedno drugom dodovljno vremena za zdraviju budućnost. Rane će manje boljeti, lijepe stvari i kvalitetniji odnos će biti izraženiji i samim time i vaša veza čvršća i uspješnija. Samo nemojte računati da će se sve riješiti preko noći...Neće...

Pogledajte i video Jednojajčani blizanci pokazali kako pušenje utječe na izgled

Ključne riječi

Komentara 1

AG
agbazaratemple
13:36 18.11.2020.

Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što bi tako brzo djelovalo kao čarolija Dr.Agbazara. Nakon što sam kontaktirao Dr.Agbazaru, počeo sam vjerovati u izreku da svaki novčić ima dvije strane. Kad me je ljubavnik ostavio, zaklela se da mi se više nikada neće vratiti, ali hvala Bogu što mi je pomoću Dr.Agbazare u roku od 48 sati vratila svog ljubavnika i također želim da drugi ljudi koji su slomljeni srca kontaktiraju Dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: ( agbazara @ gmail . com ) ili putem Whatsapp na ( +234 810 410 2662 ) onda možete vidjeti čudesa Dr.Agbazara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije