Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazite što pričate

Što muškarci žele na prvom sastanku?

Zaljubljeni par, Ljube se na klupici
Foto: Thinkstock
05.02.2014.
u 21:00

Odmah će ih odbiti ako se žena previše žali, ako priča o svom bivšem ili o temama koje njega ne zanimaju

Usprkos toga što su svjesni da dojam koji imaju nakon vašeg prvog izlaska ne mora ništa značiti i da se može ispostaviti da ste vi savršeni za njega, muškarci više robuju prvom dojmu nego žene.

Što je ona ljepša i atraktivnija, to je njima prvi izlazak bolji, dok je kod žena situacija potpuno obrnuta. Muškarci koji su sudjelovali u istraživanju rekli su da će ih na prvom spoju odmah odbiti ako se žena previše žali, ako priča o svom bivšem ili o temama koje njega ne zanimaju, kao i ako spomene da je napravila neku plastičnu operaciju ili ju planira.

S druge strane, odmah će ih zainteresirati i privući žene koje su vesele i nasmijane, koje su iskrene i otvorene, koje znaju da udijeliti i primiti kompliment i koje se ne srame dodirnu ih i na taj način pokazati pažnju.

>>Žene više vole namrgođene tipove, a muškarci nasmijane žene jer su - ponizne

>>Muškarci, kako stojite? Žene su izabrale idealnu veličinu penisa

Komentara 1

TR
Trempetich
21:40 05.02.2014.

Ček..ako ste sad ženama rekli što želimo...to znači da ćemo dobiti...ili čisto ovako da znaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije