Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebrzi orgazam

Što kada seks traje prekratko: "Izdržim maksimalno tri minute..."

Shutterstock
29.11.2019.
u 23:05

Imam 34 godine i više očito nisam tinejdžer, ali u krevetu mi se čini kao da jesam.

"Ona ima 29 godina i vrlo je entuzijatična u seksu", piše mladić kolumnistici Deidre

"Voli me oralno zadovoljavati. Ali nakon toga moj penis je jako osjetljiv. Kad se nakon toga seksamo, izdržim maksimalno tri minute. Kako da se naučim kontrolirati da ne svršim prerano?"

Deidre odgovara: "Postoji tehnika koja se zove 'start-stop'. Kad osjetite da ćete svršiti, stanite na minutu prije nego nastavite. Osim toga, nadam se da i vi svoju suprugu oralno zadovoljavate, jer tako i ona može doživjeti orgazam, a i smanjit će se pritisak na vašu izdržljivost."

Savjete o ljubavi dale su nam kumice s Trešnjevačkog placa:

 

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
23:34 29.11.2019.

Moj prijedlog je da organiziraš utroje još jednoga sa tvojom ženom.evo recimo ja se prijavljujem ja mogu bar 4 minute i zajedno smo na 7 a to će biti sretan broj za tvoju ženu.

DO
Dolac68
05:57 30.11.2019.

Pacijentica se žali doktorici da joj je mužu hoće svaki dan sexati. Što da radim? pita ona. Doktorica joj odgovara: Dajte mu moj broj.

SV
SveJeUzalud
07:10 30.11.2019.

..nekad je bilo koliko si lijep......pa kolilo si bogat.....a sada koliko centimetara imaš......obično pmpk služi za produženje vrste a ne za užitak.....on nikad nije dovoljno velik i debel ...koliko ona može biti duboka i široka a često i ....suha......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije