Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotkaj i zaradi

Što jedete u vrućim, ljetnim danima? Ribu, voće, tjesteninu, kolače...

Gulaš
Foto: Scoopshot / Dona
1/7
08.08.2014.
u 11:18

Pozvali smo vas da putem mobilne aplikacije Scoopshot pošaljete fotke jela kojima "sladite" svoje nepce u ovim ljetnim danima.

Mašta svake domaćice ili domaćina mora biti velika. Nije lako smisliti svaki dan što ćete servirati svojim najdražima, a u ovim ljetnim danima pogotovo.

Pitali smo vas kojim jelima "sladite" svoje nepce. Pozvali smo vas stoga da putem mobilne aplikacije Scoopshot pošaljete fotke, najbolje smo kupili, a pogledati ih možete u galeriji.

>>Skinite Scoopshot aplikaciju za iOs

>>Skinite Scoopshot za Android

>>Skinite Scoopshot za Windows telefone

>>Fotografirajte besplatnom Scoopshot aplikacijom i zaradite na autorskim fotografijama i videu!

Komentara 1

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
16:28 08.08.2014.

Ja jedem sve, a najviše volim janjetinu ako ima, al ako nema dobar je i odojak, al ako nema ni jedno odovo dvoje dobri su i ćevapi, a volim ja i pršuta zamezit, pa malo pečenice, pa suđuka, jedino nevolimim kolače to mi je nekako seljački.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije