Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Philips Beardtrimmer Series 9000

Što je muškarac bez brade? Filip Juričić svoju sređuje trimerom s laserom

Filip Juričić Philips
Foto: Promo foto National Geographic
1/5
07.07.2014.
u 09:33

S obzirom da sam često u pokretu, svaka ušteda na vremenu mi je dobrodošla, kaže glumac

Philips donosi inovaciju u području osobne njege muškaraca - prvi trimer za bradu s laserskom vodilicom, iz serije 9000.

Vodootporni trimer za bradu omogućava pouzdano kreiranje preciznog i simetričnog stila brade po izboru te inovativnu moć kontrole uz ekskluzivnu lasersku vodilicu.

Inovacija na tržištu

Božena Brnas, voditeljica marketinga Philipsa, pojasnila je ideju koja stoji iza novog proizvoda: „Philpsov novi podrezivač brade osmišljen je kako bi muškarcima omogućio iskustvo ultimativne kontrole pri kreiranju željenog izgleda te potpunu pouzdanost. Ono po čemu se izdvaja od ostalih trimera, i čime će, vjerujemo, pridobiti muškarce s bradom diljem svijeta je jedinstven sustav laserskog navođenja, koji lako i na zabavan način omogućuje vrlo precizne, simetrične rezultate“.

Foto: Promo foto National Geographic

Philips Beardtrimmer Series 9000 jedinstven je uređaj ovog tipa na hrvatskom tržištu, a njegove glavne karakteristike i posebnosti istaknuo je i naš poznati glumac Filip Juričić, koji je radi sve zapaženijeg imidža s bradom izabran za ekskluzivno testiranje proizvoda:

„Sviđa mi se Philipsova jednostavnost i praktičnost upotrebe u kombinaciji s vrhunskom preciznošću. S obzirom da sam često u pokretu, svaka ušteda na vremenu mi je dobrodošla. S druge strane, kvaliteta mi je beskompromisno važna u svemu, tako da je ovaj podrezivač brade vrlo kompatibilan izbor za mene. Naravno, laser me je oduševio na prvi pritisak gumba!“.

Odabir željenog stila brade

Osim inovativne laserske vodilice proizvod se ističe i kotačićem za odabir koji "blokira" odabranu postavku duljine te dvostranim trimerom strana od 32 mm i 15 mm, dok dodatna postavka za kratku bradu od 0,4 mm omogućava svakodnevni izgled trodnevne brade.

Moderna tehnologija u službi praktičnosti

Štovatelje moderne tehnologije oduševit će LED zaslon koji jasno prikazuje odabranu postavku duljine te razinu napunjenosti baterije jer novi Philipsov trimer, osim klasičnog punjenja putem strujnog kabela, pruža 60 minuta bežične uporabe nakon 1 sata punjenja. Dodatni nastavak/češalj također omogućava preciznije podrezivanje. Može se koristiti i umjesto češlja za bradu, za pristup teže dostupnim mjestima ili prilikom oblikovanja rubova brade. Češalj za bradu, koji također dolazi uz proizvod, pruža više kontrole za brzo i ravnomjerno podrezivanje.

Dakako, i jednostavnost održavanja je na vrhu Philipsovih prioriteta te je proizvod u potpunosti vodootporan što olakšava njegovo čišćenje.

Nježnost u naprednom pakiranju

Philips je pri kreiranju novog podrezivača brade mislio i na sve muškarce koji nisu skloni redovitom brijanju te su radi osjetljive kože voljni isprobati novi izgled pomoću proizvoda koji putem inovativne tehnologije omogućuje jednostavnost i pouzdanost u održavanju brade, dok je istovremeno nježan prema koži. Čelične oštrice lagano se taru jedna o drugu i na taj se način oštre tijekom podrezivanja. Oštrice su uvijek iznimno oštre te uredno i učinkovito režu dlačice, ali njihovi zaobljeni vrhovi i češljevi štite kožu od nadraženosti.

Foto: Promo foto National Geographic

Sigurna i dugoročna kupovina

Philips pruža 2 godine međunarodnog jamstva i kompatibilnu vrijednost napona za sve dijelove svijeta. Kao i kod ostalih Philipsovih proizvoda, podmazivanje nije potrebno.

Cijena uređaja iznosi 819,00kn, a dostupan je na Technomarket i Elipso prodajnim mjestima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije