Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Što imaju zajedničko Žanamari, Filip Ivić te nogometaš Sifkan?

30sekzadjecu
01.12.2018.
u 08:00

Svi rade čučnjeve za dječiji odjel u bolnicama Vinkovci i Šibenik!

Nakon što je Žanamari Perčić na svom Instagram profilu objavila da radi čučnjeve za humanitarnu dobrobit, objavili su i druge osobe poznate Hrvatskoj javnosti. Zašto poznate osobe rade čučnjeve pročitajte u nastavku.

 Naime, radi se o humanitarnoj akciji u kojoj se po jednom čučnju donira jedna kuna. Rade se video snimke u maksimalnom trajanju od 30 sekundi kako određena osoba radi čučnjeve. Ovisno o tome koliko je čučnjeva napravila, toliko se donira u u bolnice, točnije u OB Vinkovce te OB Šibenik na dječiji odjel. Osim potrebnih sredstava za bolnice, djeci će se donirati igračke kako bi im se uljepšali Božićni blagdani. Akcija se zove 30 sekundi za djecu i traje od danas do 14.12. Svatko u njoj može sudjelovati na način da snimi video i objavi na društvene mreže uz hashtag #30sekzadjecu i #btonichrvatska kako bi donatori/sponzori znali zbrojati sredstva na kraju igre. Ako niste osoba od društenih mreža svoj video možete uploadati slijedeći link: 30sekzadjecu.btonic.hr

Humanitarnu akciju je smislila tvrtka Btonic kako bi promovirala zdravi način života. Nastala je prošle godine u Austriji te, nakon što je odlično prihvaćena, se proširla na područje Lijepe naše. Ovim putem se poziva građane da sudjeluju u akciji te rade čučnjeve za djecu koja će ove i blagdanske i buduće dane provesti u bolnici.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije