Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nerazumna je...

Što da radim? Smeta mi što mi djevojka brani gledanje pornića

Shutterstock
11.02.2019.
u 21:35

Ako pogledam bilo što "zločesto" na webu, moja djevojka se ljudi

Muškarac je otkrio kako mu čak prigovara kad gleda i fotografije drugih žena na Instagramu, što je po njegovom mišljenju, totalno bezazleno. A svoj je problem prepustio u ruke kolumnistice The Suna, Deidre.

"Ja imam 45 godina, a ona 42 i skupa smo tri godine. Ljuti se kada ostajem vani do kasno, čak i ako sam joj to najavio. Optužuje me da spavam sa ženama čak i kada ih samo pozdravim."

Djevojka mu brani i da ima ženske prijateljice

"Nedavno je instalirala aplikaciju na mom mobitelu kako bi pratila moje online aktivnosti. Ja sam vrlo otvorena uma i seksualnosti, i ovo mi jako smeta. Ne mogu je više trpiti..."

Deidre odgovara: Vrlo je teško reći je li vaša djevojka samo nesigurna ili ako vi želite nastaviti flertati i gledati porniće kao da nemate partnericu. Trebate ozbiljno razgovarati i vidjeti što je odgovor na vaše probleme, a što je nerazumno. Ne možete se ponašati na način na koji se njoj ne sviđa.

Pogledajte najsmiješnije videe kada zaruke pođu po zlu

Ključne riječi

Komentara 2

CR
crodux
22:11 11.02.2019.

progutala sam spermu, mogu li zatrudnijeti?

SJ
Sve je uzalud
03:35 12.02.2019.

.......to je bolje ..korisnije .....pametnije nego gledati politiku Hrvatske baviti se njome i citati novine....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije