Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvratno

Stjuardesa otkrila tajnu iz aviona: 'Nikada ne naručujte ove stvari'

Shutterstock
20.01.2021.
u 10:26

Detaljno je objasnila zašto ne biste trebali naručiti ove stvari, a ljudi su zgroženi.

Kat Kamalani koja dolazi iz SAD-a radi kao stjuardesa, a na društvenim mrežama proslavila se kada je počela objavljivati sve 'tajne' iz aviona, prenosi Mirror.

U jednom od videa na TikTok-u, koji je pogledalo skoro pola milijuna njezinih pratitelja, Kat je otkrila koje stvari nikada ne biste trebali naručiti tijekom leta. 

Naglasila je da ne bi trebalo konzumirati pića koja se ne nalaze u limenci ili plastičnoj boci. "Aparati sa sokovima, kavom i čajem se gotovo nikada ne čiste, odvratno je koliko su prljavi. Čak i mi, kao osoblje, jako rijetko pijemo čaj ili kavu jer dolaze iz istog spremnika - apsolutno odvratno", kaže Kat.

Pogledajte video:

@katkamalani

Just promise me you won’t 🤢 #flightattendantlife #travelhacks #traveler #cleaninghacks #influencers #foodhack

♬ original sound - Kat Kamalani

Objasnila je da se određeni dijelovi aparata čiste samo ako su pokvareni ili ako se trebaju promijeniti. "Aparat za kavu stoji uz zahod i svejedno se nikada ne čisti."

Osim soka, čaja i vode, upozorila je roditelje da ne naručuju toplu vodu kojom bi djeci napravili bočicu s mlijekom ili čajem. Umjesto toga, savjetuje, uzmite vodu u boci i šalicu tople vode. S hladnom vodom napravite napitak, a onda dječju bočicu stavite u šalicu s toplom vodom kako biste ju zagrijali.

Mnogi su je u komentarima pitali zašto, ako već znaju da je tako, stjuardese same ne očiste aparate. "Ako znate da je to problem, zašto ga ne riješite? Neodgovorne ste", glasio je jedan od komentara. 

Javile su se i neke stjuardese koje su potvrdile da je sve što Kat govori istina.

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion:

1/32
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije