Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kineska nova godina

Stiže nam godina Štakora: Za tri znaka ova će godina biti najbolja do sada!

shutterstock
22.01.2020.
u 14:19

Kineska Nova godina slavi se 25.siječnja u subotu. Ova godina donijet će velike promjene na ljubavnom, poslovnom, ali i zdravstvenom polju

Točnije, ovo je godina zlatnog štakora, odnosno veže se uz metal. Ovaj znak vrlo je elokventan, marljiv, duhovan, šarmantan, ambiciozan... Inače, ljudi rođeni u ovom znaku vole miran život i žive povučeno. U 2020. godini, najpopularniji znakovi u kineskom horoskopu su Tigar, Zmaj i Zec. Njima se smiješi financijski uspjeh, pa im se zato savjetuje da iskoriste sve prilike koje im se ukažu. Ne preporučuju se rizici, da ne bi izgubili novac. 

Za Štakore će ova godina biti korisna i produktivna. Često će ih se pozivati na zabave i svadbe, a velika je šansa da će organizirati i svoje vjenčanje. Što se tiče uspjeha u poslu ili karijeri, Štakori će imati mnogo sreće. 

U kineskoj kulturi štakori se povezuju s bogatstvom i obiljem. Pošto se brzo razmnožavaju, bračni parovi se često mole štakorima za potomstvo. 

Godine Štakora bile su još: 1924., 1936., 1948., 1960., 1972., 1983., 1996., 2008., pa 2020. 

Muškarci rođeni u godini Štakora vrlo brzo se prilagođavaju novim okolina. Kreativni su i iskorištavaju sve prilike koje dobiju. No, nekada im nedostaje hrabrosti. Iako imaju dobre ideje, nisu dobri vođe. 

Žene rođene u godini Štakora su vrlo tradicionalne, organizirane i obitelj im je jako važna. Brinu se o svemu, tako da njihov suprug ne mora. 

Pogledajte kako je prošlu Novu godinu dočekala ova obitelj iz Kine koja inače živi u Zagrebu:

 

Komentara 8

Avatar nisam..robot
nisam..robot
19:49 22.01.2020.

Kakve to ima veze sa izborom "slucajnoga"? Izgleda ima.

ZA
zarko815
21:35 22.01.2020.

Godina štakora je povoljna za leftardirane

DU
Deleted user
16:18 22.01.2020.

Sad znam kada je bakulušićev rođendan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije