Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODA Trendi čizmice imaju i lošu stranu

Štetne ili ne, uggs čizme poznati vole

12.01.2009.
u 20:46

Kate Moss, Pamela Anderson, Eva Longoria, Jessica Alba, Sarah Jessica Parker trendi uggs čizme nose u svim godišnjim dobima, a zaluđenost inozemnih zvijezda tim čizmama brzo je zarazila i naše celebrity, pa te udobne i tople čizmice s polica trgovina nestaju dok kažete keks.

U njima se zagrebačkom špicom tako šeću Mia Kovačić, Simona Gotovac, Aleksandra Grdić, Iva Todorić i sve ostale naše poznate dame koje žele biti u trendu i koriste svaku priliku kako bi obule svoje najdraže čizme.

No biti pomodan ima svoju cijenu i kada se radi o tim cipelicama. Nešto više od dvije tisuće kuna, koliko stoje, nije jedina cijena koju ćete platiti. Naime, prema tvrdnjama ortopeda Michaela O'Neilla, uggsice su opasne i za vaše noge.

– Uggsice nisu tako udobne i bezazlene kakvima se čine. Jako su mekane i mogu lako prouzročiti iščašenje noge, a noge se u njima poprilično znoje - upozorava O’Neill.

Naši ortopedi oprezniji su u izjavama. Kažu da se dosad nitko nije potužio na probleme. Redom tvrde da bi trebalo napraviti istraživanje na uzorku od barem stotinu ljudi i provjeriti ima li itko kakvih teškoća nakon nošenja uggsica. Voditeljica Mia Kovačić i druge celebrity za te čizme imaju samo riječi hvale:

– Jako su udobne i obožavam ih nositi. Naravno, ne po kiši i blatu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije