Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje pokazalo

Stavljate li toaletni papir s gornje ili donje strane? Psiholozi kažu da to otkriva vaš karakter

Shutterstock
22.04.2020.
u 14:15

Iako je istraživanje počelo iz zabave, rezultati su se doista pokazali točnim.

Doktorica Gilda Carle, stručnjakinja za međuljudske odnose otkrila je da određene stavke njezinih pacijenata ukazuju na to kakva je njihova osobnost, a jedna od tih stvari je i način na koji slažu toaletni papir.

Testirala je 2000 muškaraca i žena iz različitih društvenih skupina i pitala ih je na koji način postavljaju rolu toaletnog papira na držač, a na temelju njihovih odgovora došla je do zaključka.

Kako pravilno oprati ruke pogledajte u videu:

Ljudi koji postavljaju papir s gornje strane, odnosno dolje od zida, dominantnije su osobe. One koje ga, pak, postavljaju s donje strane, odnosno uza zid, submisivnije su.

Za Independent dr. Carle rekla je kako je ovaj test počeo kao zabavna vježba, ali se pokazao kao nešto s prilično točnim i čvrstim rezultatima. "Toaletni papir ne laže. Način kako ga stavljate na držač zaista puno govori o vama!"

Komentara 6

DU
Deleted user
18:52 22.04.2020.

kako guzicu brisati?

DU
Deleted user
18:49 22.04.2020.

Ne shvacam logiku iza wc papira i karaktera. Razlog zasto ja stavljam papir na gore je da ne grebem po zidu kad trazim pocetak papira. Nikakve veze sa karakterom ,sve o prakticnosti.

KR
kreky
17:43 22.04.2020.

Meni je najbitnije da obrišem guzicu kako treba . Pritom mi nije važno koju stranu papira sam prvo upotrebio . Daleko je bitnije da je wc papir adekvatne kvalitete da mi se ne naprave hemeroidi na čmaru .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije