Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimile ga kamere

Stanodavac dolazio u stan dok nema stanarke, a ono što je radio zgrozilo mnoge

Tyisha Macleod/TikTok
22.07.2021.
u 10:30

Sve je prijavila policiji.

Učiteljica Tyisha Macleod živi u unajmljenom stanu u koji je odlučila postaviti nadzorne kamere kako bi mogla vidjeti što rade njezine mačke kada je nema i kako bi imala dokaze ako joj netko provali u stan.

Jednu je postavila u dnevni boravak, a drugu u spavaću sobu. Kada je pregledala snimke, imala je što vidjeti. Naime, njezin stanodavac je poskrivećki dolazio u stan, iako zna da ona to ne voli, ušao u spavaću sobu i potezom zgrozio mnoge - mirisao je njezinu posteljinu!

@tyishamacleod

Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage #canada🇨🇦🇨🇦

♬ Oh No - Kreepa

Vratio je jastuk i pokrivač na mjesto, zaputio se prema izlazu, a baš u tom trenutku naišla je prijateljica 24-godišnje stanarke s kojom se dogovorila da će brinuti o mačkama dok je nema.

@tyishamacleod

I did contact police and I will be pressing charges!. Did I mention!? He went in my place multiple times while I was away! 😫Like for pt3 #foryoupage

♬ original sound - Tyisha Macleod

Iznenađenoj prijateljici vlasnik stana je rekao da je došao provjeriti mačke i dati im hranu - ne znajući da je to njezina obaveza.

Macleod je snimke objavila na TikToku i otkrila da je slučaj prijavila policiji. Naglasila je i da će se odseliti prvom prilikom jer ovo nije prvi put da je stanodavac svratio dok je nema, prenosi UNILAD.

Stanodavac otkrio zašto su stanarine toliko skupe: Ovo moramo proživljavati

 
1/4

Komentara 21

Avatar ŠTO_DALJE
ŠTO_DALJE
12:52 22.07.2021.

To je gazda, čovjek samo provjerava čistoću podstanarke.

ZA
zagabria5
15:14 22.07.2021.

Šta bi tek bilo da je provjeravao osigurače, možda bi ga prijavila za diverziju. Tamo treba sve raditi sa svjedokom i uz kameru jer nikad ne znaš tko će koga tužiti i za što.

SN
Sns
19:29 22.07.2021.

Mislim da je šnjofao da li su se mace popiškile

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije