Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

"Stalno pratim svoju djevojku, čak i do druge sobe. Je li to čudno?"

Žena
Foto: Getty Image
1/2
05.04.2019.
u 20:55

"Moja djevojka kaže da se ponašam kao da joj ne vjerujem. Slijedim je svaki put kada ode iz jedne sobe u drugu. To joj smeta, zajedno smo pola godine."

Je li ispravno i utemeljeno pratiti osobu s kojom ste u vezi, čak i ako postoji nepovjerenje? To je pitanje koje muči jednog 28-godišnjeg muškarca koji je u vezi s 26-godišnjakinjom koja ima sina iz prvog braka.

"Moja djevojka kaže da se ponašam kao da joj ne vjerujem. Slijedim je svaki put kada ode iz jedne sobe u drugu. To joj smeta, zajedno smo pola godine."

Muškarac, koji je želio ostati anoniman tražeći savjet od poznate terapeutkinje Deidre na portalu The Sun, tvrdi da njegova djevojka stalno drži mobitel u rukama i komunicira i izmjenjuje poruke s drugim muškarcima koji su, čini se, njoj nešto više od samo prijatelja.

Priznao je da je svjestan da se ne ponaša ispravno, a Deidre mu je odgovorila kako je jasno da nema povjerenja u nju, no vjerojatno postoji opravdan razlog za to. Par bi trebao zajedno sjesti i razgovarati o svom odnosu i odrediti granice.

U redu je imati prijatelje suprotnog spola, no kada to prijeđe granicu prijateljskog ponašanja, tada je osoba u toj komunikaciji na skliskom terenu, barem što se njene veze tiče. 

Komentara 3

OB
ObrenM
07:00 06.04.2019.

Za koga su ove bljuvotine?Obavijestite neimformirane,da je to rubrika za prikracene.

TR
trabant7
06:52 06.04.2019.

Otvori joj izlazna vrata i neka ih ona zatvori sa druge strane.

ZU
ZG U SRCU
07:50 06.04.2019.

Kaj je frajer, muškarac ili mekušac?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije