Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Stakla u kupaonici uvijek se zamagle nakon tuširanja? Imamo super trik kako to spriječiti

Muškarac pod tušem
Thinkstock
01.10.2021.
u 09:30

Treba vam jedan kozmetički proizvod.

Ako nemate prozor u kupaonici onda vam je sigurno poznata situacija nakon tuširanja kada se sva stakla zamagle, stvori se para i imate osjećaj kao da ste u sauni. Brisanje ogledala ručnikom ili rukom nije neko rješenje jer ga tako samo prljamo i vječito ostaju tragovi, ali dobra vijest je da postoji način kako to spriječiti.

Kako prenosi LifeHacker, ogledalo ili staklo tuš kabine namažite kremom za brijanje i obrišite krpom dok ne bude potpuno čisto. Ovaj kozmetički proizvod je tenzid što znači da sprječava da se čestice kondenzacije vode zalijepe na ogledalo. 

Koliko dugo se ogledalo neće magliti? To ovisi o tome koliko se često tuširate i imate li neki oblik ventilacije u kupaonici, ali može potrajati od nekoliko dana do nekoliko tjedana.

HZJZ objavio detalje: Cijepljenje se snažno preporučuje za ovih pet skupina djece

 Prilikom brijanja koristite gel za tuširanje? Nakon ovoga vjerojatno više nećete

Muškarac pod tušem
1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije