Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema mjesta u azilu

Srećka i Zvrkica preživjele su zlostavljanje, a prijeti im eutanazija

srećka i zvrkica (1)
Foto: Sklonište za životinje Pokupsko Cerje
1/4
16.04.2013.
u 09:42

Kujice su u siječnju nađene s teškim opekotinama i oporavile su se, no još nisu pronađeni zlostavljači

Srećka i Zvrkica, kujice pronađene u siječnju s teškim opekotinama, izliječene su u Skloništu za životinje Pokupsko Cerje. Ne budu li uskoro udomljene, prijeti im eutanazija.

– Do sada smo uspijevali sve udomiti, no sada je sklonište puno napuštenih pasa. Nema mjesta, ali je sve manje i donacija iz kojih smo hranili one kojima je istekao rok – kaže veterinar te dodaje da hitno trebaju pomoć. I dok se oni ponovno bore za život kujica, njihovi zlostavljači još nisu pronađeni. 

<span style="\&quot;font-size:" 12px;\"="">>>5000 kuna onome tko otkrije tko je ubio psa petardom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije