Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milijuni je gledaju

Srami se na zahod dok je dečko u stanu, ali sve snima i stavlja na svoj TikTok

Instagram
19.07.2020.
u 18:47

Nikad ne može ići na zahod pred svojim dečkom i uvijek koristi zahod u predvorju, ali nakon ovoga više neće.

Mnogima je na početku veze neugodno otići na zahod ispred novog partnera, pogotovo kada se radi o velikoj nuždi. Mnoge djevojke smišljaju razne načine kako izbjeći odlazak na zahod dok su sa svojim dečkom, ali često to rade neuspješno. Eden Grant iz Ujedinjenog Kraljevstva ima upravo taj problem, ali ga je ona napravila još gorim, prenosi metro.co.uk.

Eden nije naviknuta ići na zahod u stanu svog dečka Kraya, već veliku nuždu obavlja u predvorju njegove zgrade. No njezin posljednji posjet tom zahodu nije prošao kao inače - Eden je začepila zahod. No, nije se baš dobro snašla, malo je reći. Pokupila je "paket" te ga odnijela u dečkov stan, gdje ga se mislila riještiti.

@edengrant

Oh. My. God. Traumatised is an understatement. I can’t go to the toilet in the same flat as my boyfriend so I went elsewhere and this happens. 😭 ##poo

♬ something traumatic - courtneyleehewitt

Nevjerojatno, ali osoba koja se srami ići na WC u dečkovu stanu, ne srami se cijelu situaciju objaviti na TikToku, gdje je 'smiješni' video njezine 'operacije', pregledan čak 1,4 milijuna puta. Eden kaže kako je odlučila malo nasmijati druge.

- Ne mogu ići na zahod u istom stanu u kojem je moj dečko. Obično idem na zahod u predvorju, ali zadnjih nekoliko dana je se popravlja. Tu noć sam stvarno morala ići na zahod i onda se dogodila ta situacija - ispričala je Eden.

Stručnjak otkriva zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije