Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila mama na TikToku

Spremate se očistiti spavaću sobu? Poslušajte ova četiri jednostavna savjeta pomoću kojih će blistati

Shuttershock
09.05.2021.
u 07:00

Imamo i recept za sprej protiv prašine koji možete sami napraviti u nekoliko koraka.

Mama dvoje djece Chantel Mila iz Australije podijelila je na TikToku svoje savjete za čišćenje spavaće sobe u četiri koraka koji su oduševili mnoge pratitelje. 

Prvi je korak, kaže ona, promijeniti posteljinu, a prije nego stavite čistu po madracu pospite sodu bikarbonu i nekoliko kapi eteričnog ulja, na primjer ulja lavande, za bolji san i osjećaj (i miris) svježine.

- Sodu bikarbonu na madracu ostavite nekoliko sati da izuče svu prljavštinu, a malo više je pospite po flekama (na primjer od znoja) ako ih ima -  kaže Chantel u svom videu.

Treći je korak, kaže, usisavanje sode bikarbone s madraca, a ako vam je uzglavlje kreveta od tkanine, TikTokerica napominje da ne zaboravite usisati i taj dio kreveta, jer često 'skriva' prašinu.  

@mama_mila_

Treat yourself to the best nights sleep 🌙 ##bedroommakeover ##bedroomaesthetic ##cleaninghacks

♬ Petty - Eluera

- Treći korak je čišćenje noćnih ormarića sprejem protiv prašine koji sama napravim, a možete i vi pokušati - savjetuje.

Ovaj je sprej oduševio mnoge ljubitelje čišćenja, a lako ga je i napraviti, prenosi The Sun.

- Pomiješate jednu šalicu vode, četvrt šalice bijelog octa, četiri kapi eteričnog ulja od limuna za zaštitu drvenog namještaja i dvije žlice kokosovog ulja, koje je najviše zaslužno za sprječavanje nakupljanja prašine - kaže Chantel.

Češka od 1. lipnja kreće cijepiti protiv korone sve starije od 16 godina

1/3

I četvrti i posljednji korak čišćenja spavaće sobe je, objašnjava ona, pronaći u sobi mjesto za košaru za veš i tako spriječiti da se na podu skupljaju hrpice odjeće.

- Odlično mi zvuči pranje madraca sodom bikarbonom, to moram hitno isprobati - napisala je jedna korisnica, a mnogi su Chantel zahvalili na receptu za sprej koji 'odbija' prašinu. 

- Imam grozne alergije, baš to mi treba - napisao je netko u komentarima, a žene su komentirale i kako je 'lako u sobu staviti košaru, ali je teško muževima objasniti da se baš tu baca prljavi veš...'

Profesionalna čistačica otkriva koliko često treba očistiti četku za WC!

Komentara 1

MO
montello
19:42 09.05.2021.

super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije