Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARVIE HOTEL&HEALTH

Specijalizirani za zdravstveni turizam

Marvie Hotel
01.08.2019.
u 15:20

Gostima su na raspolaganju dermatolog, medicinski wellness, fizioterapija i dentalna medicina

Marvie HoteL & Health, suvremeno dizajniran hotel uz more u kojem je koncept brige o zdravlju pretočen u ponudu medicinskog well- nessa, otvoren prije dvije godine, prvi je na području Dalmacije specijaliziran za zdravstveni turizam.

Dizajnom i sadržajima nudi kvalitetan odmak od svakodnevice nudeći brojne tretmane za relaksaciju i ljepotu te terapeutske i druge zdravstve- ne programe. Ponuda Marvieja uključuje posljednje i najučinkovitije dermatološke usluge i neinvazivne metode za pomlađi- vanje kože lica i tijela te cijeli niz usluga medicinskog wellnessa i fizioterapijskih metoda za brži oporavak od ozljeda. Tu je prostrani Renevie wellness s nizom sadržaja za odmor i relaksaciju u sklopu kojeg su unutarnji bazen, zona za relaksaciju, finska i turska sauna, jacuzzi i teretana.

Odmah pokraj Renevieja nalazi se i Aqua Med-ordinacija fizikalne medicine i rehabilitacije te MediDerm – dermatološka ambulanta za estetsku medicinu. U neposrednoj blizini je i ordinacija dentalne medicine specijalizirane za implantologiju s najsuvremenijom opremom i vrhunskim stručnjacima koji će vratiti blistav osmjeh svakom licu.

Također, gostima su na raspolaganju i usluge nutricionista da bi potpuno uživali u ukusnim delicijama, bez obzira na režim prehrane koji provode. Za one koji ne moraju jesti po posebnom režimu, nego jednostavno žele jesti zdravo i kvalitetno, hotelski Da’Mar restoran gastronomski je raj s ukusnim i kre-ativnim, uglavnom bezglutenskim jelima. Bilo da poželite pojesti nešto na brzinu ili se odlučite na večeru u nekoliko sljedova, Da’Mar nudi domaće, svježe namirnice koje chef Martin Grubiša priprema na kreativan način, dajući svakom jelu poseban okus.

Za domaće i strane goste Marvie ima smještaj u 74 sobe i dva apartmana od kojih jedan ima i jacuzzi u sobi s pogledom na more. Hotel se može pohvaliti i predivnom krovnom terasom s vanjskim bazenom na kojoj se tri puta tjedno možete pridružiti besplatnom satu jutarnje joge.

Tijekom ljetnih mjeseci dva puta tjedno gosti hotela mogu se priključiti i besplatnim satovima hidrogimnastike koji se održavaju u zatvorenom bazenu Renevie wellnessa. Savršen balans suvremenog dizajna, wellnessa i medicinskih sadržaja čini ovaj hotel odličnim izborom za turiste i poslovne goste koji njeguju zdrave životne navike i ne žele ih se odreći dok su na putu.

S druge pak strane, mnogi ga biraju upravo zbog medicinskih sadržaja jer nakon godišnjeg odmora žele se osjećati bolje i izgledati ljepše.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije