Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

Spavao sam se s bratovom djevojkom, zaljubio sam se u nju i ne znam što da radim

Shutterstock
01.12.2020.
u 21:17

Ona je san svakog muškarca i jako se dobro slažemo, kaže on i priča kako je sve počelo jer je sve troje trebalo predah od posla, pa su ljetos skupa otišli na odmor u Grčku

Na obiteljskom putovanju sam završio s bratovom djevojkom na plaži. Zaljubljen sam u nju i mislim da ona osjeća isto prema meni, požalio se 25-godišnjak u pismu Deidre.

On i brat su, kaže ouvijek vrlo bliski, njwmu je 25, a bratu 23 godine. Sa tom je djevojkom on u vezi skoro godinu dana, a ona je 22-godišnja visoka plavuša i radi kao osobna trenerica. 

- Ona je san svakog muškarca i jako se dobro slažemo - kaže dečko i priča kako je sve počelo jer je sve troje očajnički trebalo predah od posla, pa su ljetos skupa otišli na jednotjedni odmor u Grčku.

Bilo im je, kaže, sjajno, ali se brat zadnju večer ranije povukao jer je previše popio, a njih dvoje su odlučili ostati i popiti još jedno piće i u šetnju plažom.

Foto: screenshot/facebook

- Bilo je tiho i romantično a kad smo došli u mrak, ona se nagnula i poljubila me - kaže dečko koji joj je uzvratio poljubac i, prije nego što su shvatili što se događa, bili su goli.

- Seks je bio nevjerojatan seks i možda još uzbudljiviji zbog rizika- dodaje, a od tad mu ona stalno šalje poruke i predlaže da se opet nađu, iako su odmah zaključili da su pogriješili i da se to više neće ponoviti.

- Zaista sam u iskušenju, ali ne želim zbog cure izgubiti brata - kaže on, no priznaje da stalno misli na nju.

- Obećajte sami sebi da se to neće ponoviti i držite se toga. Završilo bi katastrofom jer bi brat kad tad saznao i vjerojatno vam nikad to ne bi oprostio - odgovorila mu je Deidre.

Nije neobično, kaže ona, da braću privlače slične žena, ili čak jedna te ista pa su možda i nju na njemu privukle baš osobine koje dijeli sa svojim bratom. 

Od petka u prodaji vinil albuma „Dernjava“ grupe PipsChips&Videoclips

1/2

- No ipak, brat zaslužuje bolje od toga. Izdale su ga dvije osobe koje vjerojatno najviše voli i kojima vjeruje - kaže psihologinja i mladiću savjetuje da joj kaže da mora prestati s porukama. 

 - A vi što prije izađite van sa svojim prijateljima i pružite si priliku da sami upoznate djevojku koja će vam se svidjeti - savjetuje psihologinja u svojoj rubrici u The Sun-u

Dodaci prehrani mogu biti korisni, ali i štetni - koje kombinacije izbjegavati, a koje su poželjne?

Dodaci prehrani

Dodaci prehrani mogu biti korisni, ali i štetni - koje kombinacije izbjegavati, a koje su poželjne?

Objavljuje Večernji list u Petak, 27. studenoga 2020.
Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
18:57 02.12.2020.

nema nista od te veze brat s njim nece pricat,,,

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
00:13 02.12.2020.

Gurnu joj prst u pupak.. Vrijedi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije