Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biste li probali?

Spavali su jednu noć s lukom u čarapama, a nakon toga otkrili nevjerojatne rezultate!

Shutterstock
25.08.2019.
u 06:56

Jeste li i vi bili među onima kojima su mame i bake snižavale povišenu temperaturu čarapama namočenima u ocat?

Možda će vas iznenaditi da će luk ukloniti i spriječiti neugodne mirise nogu, a istodobno pročistiti krv.

S lukom na stopalu možete ublažiti simptome prehlade, gripe, groznice... Ne možete ništa izgubiti ako se odlučite provjeriti ovu metodu, poručuje blogerica Jennifer Thompson koja je odlučila na stopalima iskusiti djelovanje luka na njezin organizam i koja se doslovno preko noći "riješila" 90 posto simptoma alergije. Tvrdi kako je i svom dečku dala luk da stavi na stopalo, a nakon tako provedene noći izmijenili su iskustva.

Foto: Shutterstock

Thompson tvrdi da je osjetila djelovanje već nakon 20 minuta, u prsnom košu. "Zaradila je" i žgaravicu, a zatim je osjetila toplinu u glavi. Desetak minuta nakon toga počele su joj suziti oči kao da je upravo rezala luk za ručak, a njezin dečko osjetio je okus luka u ustima. Sve su to pokazatelji da se zaista nešto događa u organizmu i da su se različiti sastojci iz luka apsorbirali u organizam, tvrdi blogerica.

Ono što je nevjerojatno, tvrdi, jest to da se nakon jedne noći s lukom na stopalima riješila kašlja i kihanja od kojeg je, kaže, jedva dolazila do zraka taj dan. Iako je naumila ovo provoditi i ubuduće, nakon nekog vremena svojim čitateljima na blogu otkrila je da je to ponovila još samo jednom. 

 

Luk je bogat spojevima koji sadrže sumpor, a koji pomažu da se tijelo oslobodi toksina, teških metala, posebice iz jetara. Sadrži snažne antioksidanse koji djeluju na kolesterol, sprečavaju krvne ugruške i simptome astme, kroničnog bronhitisa, pomaže u borbi protiv dijabetesa, ateroskleroze i infekcija, a sve se češće  može čuti kako djeluje i antikancerogeno.

Ovi simptomi otkrit će vam imate li problema sa srcem:

 

Ključne riječi

Komentara 27

BO
Bojnik
07:10 25.08.2019.

Netko ce vas tuziti .Moja je sestra zeljela biti pametna i stavila luk na tabane pa je ujutro imala rane. Pa zasto vrli novinari to neisprobaju prije nego objave tekst,nego samo copy paste iz drugih tiskovina.

PR
prajdali100
11:29 25.08.2019.

...i ujutro ga staviti u čorbu.Čuda radi .

Avatar VrliNoviSvijet
VrliNoviSvijet
11:54 25.08.2019.

Ja spavam okružen češnjakom. To mi služi da me po noći vampiri ne napadnu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije