Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuta je

'Spavala sam s bivšim i sada nisam sigurna je li dijete njegovo ili od mog supruga'

Shutterstock
18.05.2020.
u 20:07

29-godišnjakinja kaže da je jako zabrinuta i ne može uživati u trudnoći onoliko koliko bi htjela.

Jedna 29-godišnjakinja našla se u ozbiljnom problemu i potražila pomoć kod savjetnice za odnose, Deidre. "Moj suprug ima 31 godinu i zaista je divan. Čekamo prvo dijete i trebala bih biti presretna, ali zabrinuta sam jer sam stupila u kontakt s bivšim, našli smo se dok se moj suprug družio s prijateljima i nakon nekoliko pića i večere u hotelu, završili smo u krevetu."

"Koristili smo kondom i odmah nakon završetka shvatili da smo napravili veliku pogrešku jer oboje volimo svoje partnere."

Sve više muškaraca povećava penis bez odlaska pod nož, pogledajte u videu:

Nekoliko tjedana kasnije test za trudnoću bio je pozitivan, a po svim pretragama čini se da je ostala trudna nekoliko dana prije seksa s bivšim. "Ipak se bojim da podaci nisu dovoljno sigurni i da je dijete od bivšeg. Ne želim izgubiti supruga i obitelj zbog jedne glupe greške. Stvarno bih voljela da je moj suprug otac, jako je uzbuđen oko svega."

Deidre ju je utješila rekavši da je po svim informacijama koje je primila otac djeteta njezin suprug. "Hormoni te čine zabrinutom, ali ne vidim poantu da priznaš mužu prevaru. Liječnici ne mogu otkriti da dijete nije njegovo ako ne tražite DNK test."

Komentara 5

BB
branimir.bauer.9
21:26 18.05.2020.

"Spavala sam". Čisti eufemizam. Vraga si ti spavala.

Avatar drug Joža
drug Joža
21:00 18.05.2020.

Trebala je uzeti jednu pilulu za muža , jednu za bivšeg i još jednu pilulu jer još možda koga sretne...

SE
sedam
09:40 08.06.2020.

Samo se ti peglaj i potvrđuj pogodak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije